2777
2789

اینقدر ناراحتم که دلم میخواد بمیرم…. 

تا مجرد بودم صدتا بدبختی داشتم حالا متاهل شدم راحت بشم فکر این داداشم راحتم نمیذاره😭😭😭😭😭😭

۲۸ سالش هست 

بزرگ‌ترین مشکلش اینکه صبح تا شب طوطی وار حرف میزنه ساعت خوابش هم خیلی کم… 

بیشتر با بچه ها بازی میکنه و آخرم صداش در میاد… 

اصلا نمیفهمم اگه عقلش مشکل داره پس چرا اینقدر خوبه مثلا یه نوزاد کوچیک بدی دستش اینقدر قشنگ مراقبت میکنه حتی پوشک عوض میکنه😭😭😭

امروز خیلی اذیت کرد و پدرم عصبی شد کتکش زد من اونجا نبودم مادرم گفت منم زنگ زدم کلیییی حرف بارشون کردم و قطع کردم تنها کاری که از دستم بر‌میاد اینکه میبرمش دکتر متخصص اعصاب روان 

بخدا اگه خیلی پولدار بودم😭میبردمش یه جایی که مناسبش باشه 

دلم داره. میترکخ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن جمجمه مغزش بزرگ نشده یه همچنین چیزی فکر کنم

قرص خواب برین دکتر براش بنویسه خوابش خوب میشه خانوادتم اذیت نمیشن دیگه بایاتم حتما حوصله نداشته اینم اذیت کرده کلافه شده واقعا درکش سخته برای هیچ کس صبر و حوصله ای نمونده دیگه 

قرص خواب برین دکتر براش بنویسه خوابش خوب میشه خانوادتم اذیت نمیشن دیگه بایاتم حتما حوصله نداشته اینم ...

امشب با دکتر صحبت کردم فکر کنم قرص خواب تجویر کرد  اینه نسخه

وای توروخدا ناقص العقل خطابش نکن. هرچند دلسوزشی.

بنده خدا مشکل ناپختگی و یا تکامل ورشد پیدا نکردن  قسمت‌هایی از مغز رو دارن . یا شیمی مغزشون با عدم تعادل ترشح هورمونی

اون بنده خدا دست خودش نیست و واقعا  زدن نداره دست تقدیر وقضا  زدتش . 

دارو درمانی جواب نداده؟

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲