2777
2789

ببینید من بچه اهری رو ک باردار میشم شوهرم هی میرفت ول میکرد چند روز هونه نمیومد منم ک بچه داشتم نمیتونستم چیزی بگم تا دخترم دو ماهه میشه باز این میره  بعد بکی از دوستام ادرس یه دعا نویس میده میگ برو سرکتاب باز کن ببین چی میگه 

هستین بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم پیش دعا نویس بهم گفت شوهرت دروغگو هستش لزت سو استفاده میکنه داره خیانت میکنه سه ماه نفقه نداده بود تازه اومده بود خونه گفت برو نفقه رو اجرا بذار به نفعته 

اقا اومدم خونه گفتم چرت میگه اینم خیانتش کجا بود

اومدم خونه به بابام گفتم این هی میاد هی میره میخام نفقه رو اجرا بذارم بابام شروع میکنه به ناراحتی من غلط کردم بچه دارش دم ک بخوای ابروی منو ببری تو میخوای منو داداشمو از هم جدا کنی بمیرمم همچین کاری نمیکنم تو اگه خوب بودی شوهرتو درست میکردی وووووو اخرش قبول نکرد منم زنگ زدم به مشاوره همه کارای شوهرمو گفتم واخلاق بابام مشاور گفت باید اجرا بذاری این اقا ادم بشو نیست ولی قبلش باید بابات و راضی کنی وگرنه اذیتت میکنه

بعد شوهرم دوباره میاد خونه مث اینک چیزی زده بود گوشیشو‌گرفتم به به با خانمه میگفت عزیزم برای شب جمعه پیلا میگیرم سگت و نیار عزیزم دلم برای فلان جات تنگ شده  بعد عکس خانم و تمام چتاشونو برای دوستاش فروارد کرده بود وقتی دیدم یخ کردم شروع کردم به جیغ و داد شوهرم هیچی نمیگفت فقط‌گوشیو گرفت رفت بیرون من موندم با سه تا بچه یه عالم درد ک چرا تموم نمیشه

بچه ها زندگیم قصه دراز داره فقط بگم بعد یه سال رفتم پیش دکتر ا ننویس بهم گفت فقط جدا شو این ادم خیلی کارا تو فکرشه ولی بابات نمیذاره باید بجنگی اگع بری خونش باید سایه یه زن دیگ‌رو تا عمر دادی تحمل کنی 

الان شکایت کردم برای نفقه حکمش بیاد میرم برای طلاق ولی بابام نمیذاره و من موندم چه جوری جلوش وایستم