2777
2789
عنوان

بیش فعالی و مشکلش توی ایندم

17 بازدید | 6 پست

😔از بچگی نتونستم سر کلاس تمرکز کنم الانم همین طورم تا صدا میاد اصلا نمیتونم تمرکز کنم رو درس همش از ذهنم میپره ولی حفظیاتم خوبه 

بچگی بردنم دکتر ولی مامانم گفته نمیخواد قرص بخوره

😭دارم گریه میکنم هرچقدر میخوام تمرکز کنم رو درس و سر و صدا مهم نباشه نمیتونم مخصوصا درس ریاضی ازش متنفزم دارم روانی میشم وای

بدنم خستس عجیب:)
خوب بیش فعالی نیاز به درمان داره. کلاس چندمی

نهمم چجوری درمان کنم؟

😔خیلی ب فکر ایندمم اگر مشکلی برام ایجاد شه همه درسام خوبه جز ریاضی لعنتی داره مغزموو میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهمم چجوری درمان کنم؟ 😔خیلی ب فکر ایندمم اگر مشکلی برام ایجاد شه همه درسام خوبه جز ریاضی لعنتی دار ...

خوب باید یا معلم ریاضی بگیری یا از فیلمهای آموزشی و کتابهای سیر تا پیاز استفاده کنی. الانم میتونی به روانپزشک مراجعه کنی اگه صلاح دونست دارو بده 

این میشهرکمبود توجه و تمرکز بیش فعالی نیست برو دکتر بهت دارو میده 

اخه بچه که بودم علائمی داشتم مثل اینکه اصلااا یجا نمیشستم کارای خطرناک میکردم مثلا از ستون خونه میرفتم بالا یبار رفتم بالای سرسره پرت شدم پایین سرم شکست و... 

وقتی هم میشستم فقط پاهامو تکون میدادم اصن نمیتونسم ثابت باشم و خیلی علائم دیگه یادمه دکتر هم رفتم

فقط میترسم تو ایندم مشکل ایجاد کنه این موضوع خیلی عصبیم میکنه معلم ریاضیم تحقیرمم کرد امروز حتی سر اون خیلی گریه کردم همش تو مدرسه تحقیر میشم از سمت معلما

اخه بچه که بودم علائمی داشتم مثل اینکه اصلااا یجا نمیشستم کارای خطرناک میکردم مثلا از ستون خونه میرف ...

عزیزم حتمن یه روانپزشک خوب برو. آره این علایمی که گفتی  بیش فعالی  بوده 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792