2777
2789
عنوان

با خواستگارم تو یک محله هستیم

62 بازدید | 5 پست

یک نفر خواستگار معرفی کرده تو یک محله هستیم میترسم حضوری اشنا بشم و فقط در تلگرام یکبار صحبت کردیم و عکسای همو دیدیم

میترسم اشنا بشم و نشه و گرفتار بشم از اینکه تو یه محله هستیم

قبلا یه بار به خاطر این موضوع نقل مکان مردیم از جایی 

ولی الان تازه اسباب کشی کردیم این محل دیگه فعلا نمیتونیم جابجا بشیم

از یه طرف هم شرایطش خوبه حیفم میاد از دستش بدم

ولی ترس هام هم نمیذاره اگه یک درصد نشه

بنظرتون چکار کنم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه درصد به این فک کن ک بشه 😅

نیمه ی پر لیوانو ببین

بعدشم خواستگاری و آشنایی واس همین چیزاست دیگه بری ببینی اگه پسندیدید همو ک هیچی اگه ام نه ک  نخواستی جواب منفی بدی تموم شه بره.

مشکلش کجاست؟

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

شوهر من اولین بار اومد خواستگاری جواب رد دادم ماه ها جلودر مینشست شغلش یجا دیگ بود تا قبل خواستگاری کم دیده بودمش ولی بعد خواستگاری مداااام تو کوچه بود...

همسایه دیوار به دیوار

واقعا برام مهم نبود🫤

شوهر من اولین بار اومد خواستگاری جواب رد دادم ماه ها جلودر مینشست شغلش یجا دیگ بود تا قبل خواستگاری ...

خب ازدواج کردید دیگه

من میگم اگه بعدا به تفاهم نرسیدیم منو هنوز ندیده جلو خواستگار باید خوب بپوشم ظاهر شم

بعدا اگه نشه هر روز که نمیتونم خوب بپوشم برم بیرون 

خیلی معمولی هست تیپم تو کوچه محله مون

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻