2777
2789

بچها پسر من خیلی میریزه خونه رو بهم😢تپش قلب گرفتم ، واقعا خودخوری میکنم ، احساس میکنم هر لحظه میترکم از حرص ، از همون ۷-۸ ماهگی که دست میگرفت دیوار راه میرفت فقطططططط یسره لوازمو میریخت، عادی نها ، میتونم از اتاقش عکس بدم تازه ساعت ۶ تمیزش کردم الان انگار سالهاست دست نخورده ، راهکار نمیخوام همه راه ها رو‌رفتم ، میخوام ببینم کسی بچش اینجور بوده بزرگ شدن بهتر شدن؟

من واقعا دیگه نمیتونم هم شام بزارم هم باهاش نقاشی و اینا کار کنم هم اینهمه خونه جمع کنم هم سرکار هم دانشگاه

مامان دوتا گل پسر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خستم

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

بچه‌هایی که خیلی شیطون و پر انرژی‌ان توو بزرگسالی و بعد بلوغ آروم میشن معمولا

من خودم در حدی خرابکار بودم که همه می‌گفتن میاین خونمون اینو نیارید

موقع ناهار خوردن پامو می‌بستن به در که سفره رو بهم نریزم

ولی خودم از وقتی یادم میاد همش آرومم و هیچکار نمیکنم

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر