2777
2789
عنوان

بنظرتون من پر توقع هستم؟

45 بازدید | 19 پست

من خیلی وقته سینوزیت گرفتم لوزه ام ورم کرده دیروز دیگ گلوم تیر میکشید کلی دیگ مریض شدم بعد شبش به شوهرم گفتم بریم دکتر اصلا به یورشم نبود صبح یه وقت دکتر بگیره برام :/ زنگ زدم بهش قشنگ گفتم چقدر مریضم باید برم دکتر اینقدر دکتر مناسب پیدا نکردم از درد خوابم برد فقط یه بار زنگ زد فهمید خوابم ول کرد نکرد یه غذا بگیره دستش بیاد نکرد دکتر وقت بگیره :) میرم مشاوره مشاور میگه باید خواسته هاتو واضح بگی ولی اخه دیگه همچیو میگم دیگه واسه مریضیمم باید گدایی محبت کنم؟ الا زنگ زدم بهش گفتم میرم دکتر گفت وایسا میام من مگه بی کسو کاری هنوزم نیومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینه

من غذا بخوام خودم زنگ میزنم بیارن .پول نباشه میگم پول بزار سفارش،میخوام بدم مریضم باید ب خودم برسم

یا زنگ میزنم شماره کارت رستورانو میدم فلان قد شد بزن

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

شوهرمنم اینجوری ازوقتی عروسی کردم خیلی دکترلازم شدم اون بهانه میکنه میگه تو دوس دارز بری دکتر آخه مگه کی دوس داره بره دکتر چش راستم ضعیف شده دکترگف اگه عینکبزنی دیدت راحترمیشه ولی تاثیری روبهبودیت نداره اونم ازخداخواسته گف عینک نمیخوا الان میرم توگوشی یاتلوزیون میبینم دیدم خیلی بدمیشه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
شوهر منم همینه من غذا بخوام خودم زنگ میزنم بیارن .پول نباشه میگم پول بزار سفارش،میخوام بدم مریضم با ...

یعنی نمیشه احمق یبار بفهمه خودش فذا بگیره برام بیارع:(؟

اونم همینه 😐 

من دندونم درد میکرد هزار بار گفتم هی پشت گوش مبنداحت اخرش تلفنی وقت گرفتم گفتم ببر

یعنی نمیشه احمق یبار بفهمه خودش فذا بگیره برام بیارع:(؟

عمرا بفهمه

من میگم از فلان رستوران برام بگیر

بتونه بیاره میگه باشه نتونه میگه خودت بگیر

ببین بنظرم وابسته ای 

من مریض بشم خودم میرم دکتر تنهایی 

هرچندتومطب دکتر کلی از تنهاییم بغض میکنم 

ولی نمیشینم منتظر شوهرم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من دوسال یدونه دندونم خالی شده نمیبره خدابهمون رحم کنه بااین شوهرا الان چشم بعضی وقتا تیرمیکشه راستی دکتره یچیزی گف گف مشکل ازچشات نیس توضیح نداد میدونید چه بیماری میتونه باشه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔