2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریاضی عمومی رو که دیگه همه رشته ها دارن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگه منظورت دبیرستان باید بگم که عزیزم یه وقت بهت نگن علوم انسانی ریاضی نداره،ما تا خود سال آخر ریاضی داشتیم😁

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
کسی که از ریاضیات نتونه لذت ببره؛ قسمت بزرگی از لذت‌های اندیشه‌ای رو از دست داده.

به شرطی که استاد خوبی داشته باشه دیگه

من ۳ سال راهنمایی کلاس میرفتم و فقط تو کلاس میفهمیدم

هیشکی تو مدرسه از درس دادن معلم یاد نمیگرفت 

دبیرستانم ۲ سالشو کلاس میرفتم

فقط سال دوم دبیرستان دبیر ریاضی خوبی داشتیم

اسمشم خانوم باقری بود خدا خیرش بده هم مهربون بود هم خوب درس میداد

خلاصه توی ریاضی استاد خیلی مهمه 

اگه منظورت دبیرستان باید بگم که عزیزم یه وقت بهت نگن علوم انسانی ریاضی نداره،ما تا خود سال آخر ریاضی ...

اسونم نیست اصن قبول داری؟🙂

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 
اسونم نیست اصن قبول داری؟🙂

بله کاملاً،مخصوصاً فلسفه و منطقش

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
بله کاملاً،مخصوصاً فلسفه و منطقش

دقیقا 

من یه دوست دارم میگه انسانی سخت ترین رشته است

حفظیاتش زیاده ولی باید درکش کنی

میشه لطفا از ته دلتون برام دعا کنید به خواسته های مهم زندگیم برسم؟😍 ورزش و درسم دعا هم کنید یک صلوات 
دقیقا  من یه دوست دارم میگه انسانی سخت ترین رشته است حفظیاتش زیاده ولی باید درکش کنی

دقیقاً،اکثراً فکر میکنن انسانی فقط حفظی در صورتی که انسانی حفظی و تحلیلی،تحلیل کردن داخل این رشته خیلی مهم،مطالب حفظیش هم فوق العاده زیاده