2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته !

19 بازدید | 16 پست

با مادرشوهرم دیشب رفتیم بیرون یه رستوران شام خوردیم بعد یه میز بزرگ بود عروس دوماد بودن با مهموناشون موسیقی زنده هم بود من داشتم به اونا نگاه میکردم بعد خواننده گفت دست بزنین من متوجه نشدم یهو مادرشوهرم برگشت گفت خوبه سیری و اینقدر به اینا نگاه می‌کنی گارسن داشت میز شامشونو می‌چید ولی من داشتم به خودشون نگاه میکردم خیلی بهم برخورد تیکه اش!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاش آروم و خونسرد جواب میدادی من به میز نگاه نمیکنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

حالا برای چی با مادر شوهر رفتی رستوران ها؟؟؟.

چه می‌دونم درد بی کسی من از خانواده خودمم شانس نیاوردم خواهرم باهام قهره و قطع رابطه هیچ کسو نداریم بخاطر دخترم که تنها نباشیم شوهرم گفت با مامانش بریم

قربون اون قلب شکستت🥺🥺💔💔💔💔

عزیزمممم من میگرن شدیم دارم گریه واسم سمه اما اطرافیانم اونقدر دلمو خون میکنن با رفتاراشون جز گریه کار دیگه ای از دستم برنمیاد هم درد روحی میکشم با کاراشون هم جسمی