2777
2789
عنوان

سیاتیک

89 بازدید | 6 پست

سلام 

واسه درمان سیاتیک چ کنم 

مامانم چن روزه شدید درد داره 

تو ساق و قوزک پا 

دکتر هم رفتیم داروی خاصی نداده 

فقط مسکن و آمپول های شل کننده عضله داد 

تغییر خاصی نکرده 

خیلی درد داره 

دیسک کمر داره ؟من سیاتیکم به خاطر دیسکم میگیره ، یه ماساژ بدی بهتر میشه ، از پشت پا رگ بگیر تا باسن ، بلدی ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
دیسک کمر داره ؟من سیاتیکم به خاطر دیسکم میگیره ، یه ماساژ بدی بهتر میشه ، از پشت پا رگ بگیر تا باسن ...

نه دیسک نداره 

پماد و روغن و همه چیز زدیم 

فایده نداره 

ماساژ چ خبر بدم؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ماساژ چ جوری بدم؟ 

رو شکم بخوابه ، از پشت مچ پا یه رگ بزرگ زده بالا، 

انگشت شست رو بذار روش ، اونیکی انگشت شست رو بذار بلافاصله بالاتر از اون یکی و فشار بده ، بعد اولی رو بردار بدار بالاتر از دومی ، همین طور بیا بالا و فشار بده تا برسی به باسن ، فوق العاده آروم می‌کنه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ممنون عزیزم  چشم

چشمت نورانی مهربون