2777
2789
عنوان

کاراموزی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 37 پست
مرسی واقعا کامل ا ین توضیحو دادید ققط حیف ک من دیر دیرم و منم گول خوردم 😂واقعا امیدوارم کسی دیگ تو ...

اگه کسی لوشون بده قطعا رسوا میشن 

متاسفانه همش تقصیر برنامه های کاریابی مثل جاب ویژن هست که میزارن هر کسی بیاد آگهی بزاره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفتن صفحه رضایت کارآموزها هم زدن تو سایتشون که مردم گول بخورن از لقمه حروم سیر نمیشن

اینم لینکش 

https://iranianetemad.ir/%D8%B1%D8%B6%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86/

تجربه یکی از کاراموزا 

سلام  توی تیر ماه از طرف این شرکت کلابردار (ایرانیان اعتماد) با من تماس گرفتن و گفتن برای جذب کارآموز تماس گرفتیم و,۰۰۰، ۲,۷۰۰  تومن ازم گرفتن و توی ۷ جلسه اموزش وررد پرس رو جمع کردن با یه جلسه رفع اشکال و ۲ جلسه فتوشاپ  که عملا هییییییچ چیز هییییییچ چیز یاد ندادن یه سری توضیحات کلی در مورد نصب وردپرس و محیط وورد پرس و نصب افزونه و خرید هاست دادن و بعد در جلسه اخر گفتن باید پکیج دمو های اماده رو بخرید و دموهای مورد نظر رو روی هاست نصب کنید و اونو سفارشی سازی کنید و هیچ آموزشی در مورد نحوه سفارشی سازی ندادن ینی هم دو میلیون و هفتصد برای دوره مثلا کارآموزیشون گرفتن و ۸۰۰ هزار تومنم بابت پکیج قالب های وود مارت گرفتن که دموهاشونم مشکل داشت و خیلیاش نصب نمیشد

خدا لعنتشون کنه امیدوارم پولی که ازمون گرفتن تبدیل به غده های سرطانی بشه و یقه شونو بگیره همشو خرج دکتر و دارو بکنن بی شرفای حروم لقمه این پولا خوردن نداره از گوشت سگ حرومتره  گول ایرانیان اعتماد کلابر-دار رو نخورید یه مشت آدم عوضی هستن که با اسمی که برای شرکت کذاییشون انتخاب کردن فقط از اعتماد مردم سو استفاده میکنن و کلابرداری میکنن ... ایرانیان اعتماد =سو استفاده کننده از اعتماد مردم

اگه کسی لوشون بده قطعا رسوا میشن متاسفانه همش تقصیر برنامه های کاریابی مثل جاب ویژن هست که میزارن هر ...

درسته من که کلا سایت دیوار و جاب ویژن رو اصلا دیگه آگهی نمیبینم باز ایران استخدام خوبه ولی در کل دیدم بد شده نسبت به سایت‌های کاریابی

درسته من که کلا سایت دیوار و جاب ویژن رو اصلا دیگه آگهی نمیبینم باز ایران استخدام خوبه ولی در کل دید ...

تو همشون ممکنه کلاهبرداری و دزدی باشه چون متاسفانه میزارن هر کسی آگهی بزاره 

و هیچ مسئولیتی هم قبول نمیکنن و وقتی کسی هم گزارش میده هیچ کاری نمیکنن چون به فکر خودشون هستن

سلام ، علت این که این پیام رو میذارم اینه که کمکی کرده باشم که شما داخل این دام نیوفتید. صاحب این شرکت ایرانیان اعتماد یک ادم شیاد هست به نام شهبازی میتونید خودتون تخقیق کنید. بنده بهم پیام داده شد که اگر نمونه کار دارم ارسال کنم که صرفا پروژه بگیرم ازشون و اگر هم طراحی سایت بلد نیستم دو میلیون و هفتصد تومن پول بدم که بهم اموزش بدن و این اموزش به شرط استخدامی هست به این معنا که گفتند از بعد از اتمام اموزش ماهی دو تا پروژه داده میشه و به ازای هر پروزه هم چهارمیلیون و پانصد هزار تومن دستمزد پروژه داده میشه که رسما میشه نه میلیون تومن ، بنده خام شدم و این هزینه رو پرداخت کردم ، اموزششون  کلا ۸ جلسه یک ساعته بود و دو‌جلسه فتوشاپ . اصلا کامل چیزی تدریس نمیشه مثلا راجع به المنتور هیچی نمیگن فقط اسمشو میگن و میگن که این یک صفحه سازه ! درهر صورت اموزششون دو هزار نمی ترزید شما داخل. کلی از سایت ها میتونید رایگان صد برابر بهتر این اموزش مسخره رو رایگان ببینید! حالا مهم نیست این هزینه رو بنده دادم و پس از اتمام دوره پروژه گرفتم که خیلی جالبه که این شرکت داخل قوانین و مقررات گرفتن پروژه نوشته که شرکت در قبال انجام پروژه هیچ نسئولیتی نداره و بدهکار شما نیست! و وقتی میخواید پروژه بگیرید باید قبول قوانین رو تیک بزنید! خلاصه بنده پروژه گرفتم و انجام دادم و تحویل هم دادم اما پولی داده نشد حتی کلی هم حضوری رفتم شرکتشون پیگیری کردم ، بنده حتی به مدت بک ماه هم اونجا حضوری رفتم و کار کردم . اما خب اقای شهبازی و همسرشون داخل شرکت فقط با دوز و کلک دنبال این هستند که برای اموزش مسخرشون پول بگیرند . اینا اصلا درامدشون از فروش اقساطی و وام و تسهیلات بانکی هست. و البته اموزش ناقص وردپرس . این اقای مصطفی شهبازی داخل شرکتشون کاراموز هارو جمع میکنه و پنل جاب ویژن رو بهشون میده و میگه هر می وردپرس بلده رو کلا رد کن و کسایی که بلد نیستند رو بهشون پیام بدین و وعده کار بدید وعده اینو بدین که بعد از اتمام اموزش کاراموزی وردپرس پروژه میگیری و ده روز وقت داری که تحویل بدی در حالی که اصلا پروژه ای در کار نیست . ایشون فقط بابت اموزش میخوان شمارو جذب کنن.  اگر دنبال یک شیاد به تمام معنا میگردید حتما برای اموزش ایشون و خانم لطفی همسرشون ، پول بدید و به امید این باشید که بهتون پروژه بدن! 

من امیدوارم به تمام کسایی که بهشون از طرف این شرکت ( اصلا شرکت حساب نمیشه ! ادرسشونم داخل تهران پیروزی هست ، برج ارامیس ط ۶ ) پیام داده میشه و وعده دروغ داده میشه کمک کرده باشم .🌸