2777
2789
عنوان

کاراموزی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 37 پست

والا من ۲۹ فروردین بهشون پروژه تحویل دادم ولی تا الان خبری نشده

نمیدونم فروش یه سایت چرا باید اینقدر طول بکشه 

و معلوم هم نیست که فروش بره یا نه

دارم نسبت به شرکت بی اعتماد میشم 

موقع ثبت نام بهم نگفتند که روند کار به این صورته و گرنه شاید اصلا تو این دوره شرکت نمیکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتین دوره شون ؟ قابل اعتمادن؟

والا موقع ثبت نام گفتند که حقوق میدن

اما باید پروژه انجام بدید تحویل بدید و مشتری اگه خوشش اومد به فروش میرسه که این واقعا بده و موقع ثبت نام اینو بهم نگفتند اونی که منو ثبت نام کرد

من فکر کردم تا تحویل دادیم بهمون پول میدن

و گر نه اصلا ثبت نام نمیکردم

والا موقع ثبت نام گفتند که حقوق میدناما باید پروژه انجام بدید تحویل بدید و مشتری اگه خوشش اومد به فر ...

سلام خواهشا دراین خصوص به من کمک کن لطفا

امروز به منم پیام دادن شماهنوز اونجا شاغلید مطمئن بود؟؟؟

برای ارامشم دعا کنید
سلام خواهشا دراین خصوص به من کمک کن لطفاامروز به منم پیام دادن شماهنوز اونجا شاغلید مطمئن بود؟؟؟

نه ولش کردم تو پیام بالا توضیح دادم 

اصلا جایی که نیرو بخواد پول نمیگیره برای اموزش

سلام ، علت این که این پیام رو میذارم اینه که کمکی کرده باشم که شما داخل این دام نیوفتید. صاحب این شرکت ایرانیان اعتماد یک ادم شیاد هست به نام شهبازی میتونید خودتون تخقیق کنید. بنده بهم پیام داده شد که اگر نمونه کار دارم ارسال کنم که صرفا پروژه بگیرم ازشون و اگر هم طراحی سایت بلد نیستم دو میلیون و هفتصد تومن پول بدم که بهم اموزش بدن و این اموزش به شرط استخدامی هست به این معنا که گفتند از بعد از اتمام اموزش ماهی دو تا پروژه داده میشه و به ازای هر پروزه هم چهارمیلیون و پانصد هزار تومن دستمزد پروژه داده میشه که رسما میشه نه میلیون تومن ، بنده خام شدم و این هزینه رو پرداخت کردم ، اموزششون  کلا ۸ جلسه یک ساعته بود و دو‌جلسه فتوشاپ . اصلا کامل چیزی تدریس نمیشه مثلا راجع به المنتور هیچی نمیگن فقط اسمشو میگن و میگن که این یک صفحه سازه ! درهر صورت اموزششون دو هزار نمی ترزید شما داخل. کلی از سایت ها نیتونید رایگان صد برابر بهتر این اموزش مسخره رو رایگان ببینید! حالا مهم نیست این هزینه رو بنده دادم و پس از اتمام دوره پروژه گرفتم که خیلی جالبه که این شرکت داخل قوانین و مقررات گرفتن پروژه نوشته که شرکت در قبال انجام پروژه هیچ نسئولیتی نداره و بدهکار شما نیست! و وقتی میخواید پروژه بگیرید باید قبول قوانین رو تیک بزنید! خلاصه بنده پروژه گرفتم و انجام دادم و تحویل هم دادم اما پولی داده نشد حتی کلی هم حضوری رفتم شرکتشون پیگیری کردم ، بنده حتی به مدت بک ماه هم اونجا حضوری رفتم و کار کردم . اما خب اقای شهبازی و همسرشون داخل شرکت فقط با دوز و کلک دنبال این هستند که برای اموزش مسخرشون پول بگیرند . اینا اصلا درامدشون از فروش اقساطی و وام و تسهیلات بانکی هست. و البته اموزش ناقص وردپرس . این اقای مصطفی شهبازی داخل شرکتشون کاراموز هارو جمع میکنه و پنل جاب ویژن رو بهشون میده و میگه هر می وردپرس بلده رو کلا رد کن و کسایی که بلد نیستند رو بهشون پیام بدین و وعده کار بدید وعده اینو بدین که بعد از اتمام اموزش کاراموزی وردپرس پروژه میگیری و ده روز وقت داری که تحویل بدی در حالی که اصلا پروژه ای در کار نیست . ایشون فقط بابت اموزش میخوان شمارو جذب کنن.  اگر دنبال یک شیاد به تمام معنا میگردید حتما برای اموزش ایشون و خانم لطفی همسرشون ، پول بدید و به امید این باشید که بهتون پروژه بدن! 

من امیدوارم به تمام کسایی که بهشون از طرف این شرکت ( اصلا شرکت حساب نمیشه ! ادرسشونم داخل تهران پیروزی هست ، برج ارامیس ط ۶ ) پیام داده میشه و وعده دروغ داده میشه کمک کرده باشم .🌸

سلام ، علت این که این پیام رو میذارم اینه که کمکی کرده باشم که شما داخل این دام نیوفتید. صاحب این شر ...

ممنون از اینکه اینا رو گفتید

اینا باید به سزای اعمالشون برسن 

متاسفانه هر کسی میاد دفتر میزنه و هرکاری میخواد میکنه 

توی جاب ویژن یا جای دیگه هم هر کسی میاد آگهی میزاره

باید چند نفر برن شکایت کنن یا لوشون بدن

دروغه

صاحب این شرکت ایرانیان اعتماد یک فرد مفسد هست به نام‌ شهبازی و دنبال جذب برای اموزششون هستند. پروژه تی در کار نیست و بنده به شخصه تجربه کردم که میگم اینا دروغ محض هستند.

دروغهصاحب این شرکت ایرانیان اعتماد یک فرد مفسد هست به نام‌ شهبازی و دنبال جذب برای اموزششون هستند. پ ...

درسته

هم شهبازی و هم مائده رضاقلی که میاد ثبت نام میکنه و چند وقت بعد دیگه حتی جواب هم نمیده

من هم تجربه کردم همش حقه بازیه 

هر کی هم میتونه بره شکایت کنه یا لوشون بده 

چون دارن خیلی ها رو گول میزنن و پول حروم درمیارن

سلام ، علت این که این پیام رو میذارم اینه که کمکی کرده باشم که شما داخل این دام نیوفتید. صاحب این شر ...

مرسی واقعا کامل ا ین توضیحو دادید ققط حیف ک من دیر دیرم و منم گول خوردم 😂

واقعا امیدوارم کسی دیگ تو این دام نیوفته و اینا هم رسوا بشن 

مرسی واقعا کامل ا ین توضیحو دادید ققط حیف ک من دیر دیرم و منم گول خوردم 😂واقعا امیدوارم کسی دیگ تو ...

من واقعا متاسفم 

امیدوارم این مسئله هم برای من هم برای هر کسی که اینارو میخونه درس عبرت بشه و ادمای حرومخور سزای کاراشونو بدن

البته که شک ندارم همینطور خواهد بود