2777
2789
عنوان

کاراموزی؟؟

2830 بازدید | 37 پست

سلام ی آگاهی از تو جابینجا پیدا کردم از شرکت ایرانیان اعتماد استخدام نیرو کارآموز داشت خودشون آموزش میدادن برا آموزش هم ۲و نیم میگیرن و بعد از یک ماه هم استخدام میکنن 

این راسته بنطرتون؟؟ کسی تجربه ای داره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

طراحی سایت یه کار پُررقابت و فنی هست. اکثرا برای پیدا کردن مشتری، احتیاج به بازاریاب دارن.  
به این همه نیروی طراح سایت میتونه کار بده؟؟ اونم حداقل ماهی دوتا؟؟ 

از همه جای ایران استخدام داره!!

10 جلسه آموزش، برای چیزهایی که تو نت رایگان هست، 2700 میلیون!

یه جای کار ایراد داره. 

بخصوص اینکه سایت حتی نماد اعتمادم نداره. 

دنیا هوشمند آفریده شده، خطا کنیم، خطا می‌بینیم.

اگه آموزش وردپرس میخواین، سایت ابزاروردپرس‌ُ، در اینترنت سرچ کنید، کلی آموزش رایگان داره از مقدماتی تا پیشرفته، تولید محتوا، سئو...
البته دوره‌های پولی هم داره ولی برای راه‌اندازی سایت و شروع بکار، آموزشاش کافیه. 

حتی اگه نیاز دارید که یکی باشه به سوالاتون جواب بده و احتیاج به کارآموزی دارید، سایت وایت وال، دوره کارآموزی وردپرس داره با مبلغ خیلی خیلی جزئی. تا هفته پیش که کلا رایگان بود. 

سلام طراحی سایت یه کار پُررقابت و فنی هست. اکثرا برای پیدا کردن مشتری، احتیاج به بازاریاب دارن. &nb ...

ببخشید اینجا حرفمو اصلاح میکنم
سایتشون نماد اعتماد داره. 

والا من 3 ماه پیش داخل این شرکت ایرانیان اعتماد آموزش دیدم الان حدودا 2 ماه خورده ایه دارم پروژه انجام میدم اونموقع قیمت آموزششون 2500 بود الان فک کنم 200 تومن بیشتر شده بعدش استخدام شدم ماهی دوتا پروژه میگیرم تو خونم کار میکنم و تهران نیستم به خاطر بچمم نمیتونستم حضوری برم اونا هم قبول کردن.در کل که خیلی راضیم 

سلام طراحی سایت یه کار پُررقابت و فنی هست. اکثرا برای پیدا کردن مشتری، احتیاج به بازاریاب دارن. &nb ...

من توی این شرکت ثبت نام کردم قبل از اون توی دوره های رایگان جاهای دیگه و سایتای دیگ بودم ولی اکتفا نکرد نتونستم وارد بازار کار بشم هم دوره های حضوری و هم آنلاین این شرکت ایرانیان اعتماد و ثبت نام کردم الان حدودا یک هفتس که آموزشم تموم شده داخل دوره هاشون افزونه ها و ووکامرس و سئو نویسی و سرچ کنسول و قالب و هاست و دامین و همراه فتوشاپ کامل آموزش دادن و واقعا چیزای جزئی نبود. 

والا من 3 ماه پیش داخل این شرکت ایرانیان اعتماد آموزش دیدم الان حدودا 2 ماه خورده ایه دارم پروژه انج ...

این دو نفری که درباره شرکت حرف خوب زدن فقط یک پست دارن و هر دوتا توی یک روز درست شدن که یکم مشکوکه

به منم برای کارآموزی پیام دادن اگر مشکلی داشت همینجا آپدیت میکنم