2777
2789
عنوان

شب یلدا

106 بازدید | 28 پست

امسال اولین شب یلدا   بعد عروسیمه  مادر پدرم می‌خوام برام یلدی بیارن  مهمونی تو خونمون  برگزار میشه. می‌خوام. مهمونی شیک بگیرم. آخه خیلی از فامیل هامون. راجب. بد حرف میزنن بی سلیقه ای.  آداب معاشرت بلد نیستی از این حرفا می‌خوام شب یلدا   خودمو برای همه ثابت کنم لطفاً بهم بگید چه غذای درست کنم چه دسری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو نوشتن پیامت کاملا مشخصه 

لازم نیس همه فامیل بیان خانواده خودت میخوان یلدایی بیارن ، این همه ادم تو خونه تازه عروس چخبره 

مهم ترین چیز دیزاین خونس ی تیکه از خونتو خالی کن یا کرسی بچین یا میز بذار با وسایل سنتی و پارچه قرمز درستش کن 

شمع بذار وسایل پذیراییتو تو ظروف مسی بریز 

کلا هرچیم نداری از مامانی کسی بگیر نیازی نیس بری بخری

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
تو نوشتن پیامت کاملا مشخصه  لازم نیس همه فامیل بیان خانواده خودت میخوان یلدایی بیارن ، این همه ...

مادر پدرم خاله. ام و مادر شوهرم. اینا هستند. دختر خاله هام.   همش هرجا میشنن میگن  العی باعث سلیقه نداری 

میگفتم واسه شام. زرشک پلو  با مرغ درست کنم. واسه سالاد.  سالاد کاهو. بعد سوپ جو 

بعد هم دسر باسلوق  ژله درست کنم  پفیلا 

پشمک.   تخمه  شکلات هم برم بخرم 

شربت هم درست کنم 

میوه هم. پرتقال.  کیوی  هندوانه 

قشنگ یانه

مادر پدرم خاله. ام و مادر شوهرم. اینا هستند. دختر خاله هام.   همش هرجا میشنن میگن  العی با ...

ژله تو این ظرف های یکبار مصرف هست ک لوازم تولدیا دارن شکل قلب و ایناس درست کن ک هرکی یکیشو برداره 

دورنگ درست کن قرمز و سبز 

شربت زیاد جالب نی میتونی نسکافه یا هات چاکلت با شکلات کاکائویی بدی 

هندونه هم برش اسلایسی بزن تو ظرف بچین میوه خیار هم اضافه کن که ۳ مدل تو بشقاب باشه 

قبلش میوه رو بچین تو ظرف 

هندونه برش خورده تو ظرف 

شکلات تو شکلات خوری 

پفیلا میتونی چیپس و پفک هم اضاف کنی ک یکی یذره از هرکدوم بریزن تو ظرف و بخورن

انار هم میتونی دون کنی تو ظرف 

لبو و زردک بپزی بعد با قالب بزنی شکل قلب یا گل و اینا

همه شونو روی میزی جایی بذار 

از مامانت بپرس ببین چیا میارن اگه اونا میارن ک هیچی و الا خودت درست کن

همه شو ک نمیخورن از هرکدوم ی ظرف باشه ک هرکی هرچی دوست داشت بخوره

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
می‌دونی چیه مبل نداریم میز بچینم   باید تو زمین بچینم

اگه اپن دارید رو اپن هم میتونی بچینی 

یا ی میز از کسی قرض بگیری فوقش روشو پارچه میندازی معلوم نی چجوریه یا همون کرسی بذار رو کرسی و جلوش بچین برا عکسم قشنگ میشه 

اگه اپن دارید رو اپن هم میتونی بچینی  یا ی میز از کسی قرض بگیری فوقش روشو پارچه میندازی معلوم ...

اگه بتونم کرسی جور کنم خیلی خوب میشه  می‌خوام با نمد  ریسه درست کنم روی دیوار بزار. قشنگ میشه  مگه نه

اگه بتونم کرسی جور کنم خیلی خوب میشه  می‌خوام با نمد  ریسه درست کنم روی دیوار بزار. ...

اماده هم هست اگه بخوای بخری 

ی سر برو لوازم تولدیا همه چیز ست یلدایی دارن اوناییش ک نیازته بخر یا ایده بگیر خودت درست کن