2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 28 پست
اماده هم هست اگه بخوای بخری  ی سر برو لوازم تولدیا همه چیز ست یلدایی دارن اوناییش ک نیازته بخر ...

الان 5سال شب یلدا با جهنم برام فرق نمی کرد امسال می‌خوام رویایی باشه برام 

ولی خب امکانات پول خیلی چیزا هم ندارم  باید کم کم. جمع کنم درست کنم. مادر شوهرم کرسی کوچیکه داره  میز داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر پدرم خاله. ام و مادر شوهرم. اینا هستند. دختر خاله هام.   همش هرجا میشنن میگن  العی با ...

سالاد انار خوبه

با سالاد مکزیکی

ژله رولی هم بذار 

بجا سوپ میتونی فسنجون  درست کنی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
می‌خوام بیشتر دل خودم شاد باشه    به چند دلیل ولی خب دلیل اصلیش حرفای دختر خالم ایناست

ببین اگر برات مهم باشه میلینی هیچی از زندگیت نفهمیدی عمرت رفت‌ هیچ وقت دهنشونم نبستی 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
ارع ولی حرفش بهم برخورد   دوست دارم  شب یلدا بترکونم بهش بفهمونم

من نمیدونم از حرف زدن مردم چی بدست میارن

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
من نمیدونم از حرف زدن مردم چی بدست میارن

آخه نمیدونی چی گفته خیلی بهم بر خورد من میرم مدرسه از مدرسه آمده بودم. ناهار خوردم  بعد دراز کشیده بودم چند دقیقه بلند شم. خونه. مرتب کنم یه دفعه دختر خالم. آمد خونمون. بدون دعوت چیزی رفته همه جا نشسته گفته.  سلیقه صفر. اصلا. بلد نیست خونه زندگی. چطوری بچرخونه.   یه زره. ادب شعور داشت وضع زندگی این نبود از این حرفا بعد مامانم اصلا منو قبول ندارن هرکاری میکنم. میگه تو.  خیلی بی سلیقه. بی فرهنگی. 

با حرفاشون دلم شکسته می‌خوام به همه خودمو نشون بدم 

آخه نمیدونی چی گفته خیلی بهم بر خورد من میرم مدرسه از مدرسه آمده بودم. ناهار خوردم  بعد ...

چقدر تو منی منم از حرف مردم دلم میشکنه