2777
2789

من واقعا ناراحت شده بودم و چند روز پیش بهش گفتم و درباره این موضوع باهم حرف زدیم و گفت که درسته باهاش صمیمی‌ام اما با توهم صمیمی هستم و چندساله دوستیم و شاید جون چند وقته زیاد باهم حرف نزدیم اینجوری فکر میکنی و گفت که اون دوستمم خودش یه دوست صمیمی دیگه داره و با اون صمیمی تره 

درحالی که من میدونم اینجوری نیست.

بهش گفتم تو با اون تلفنی حرف میزنی اما با من نه گفت خب آخه تو ویس هم خیلی کم میدی و فقط یکی دوبار گفتی تلفنی حرف بزنیم فکر میکردم دوست نداری بخاطر همین بهت نگفتم اگه دوست داری خب باشه باهم حرف می‌زنیم 

الان نمیدونم واقعا چیکار کنم؟ هنوزم یکم ناراحتم:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ناراحت باشی

مگه ادم فقط با ی نفر دوست صمیمی میشه؟

عجیبه هااا

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
چی شد؟ یعنی چ شما بدتون میاد دوستتتون دوست داشته باشه! عجب! به روانشناس ی سری بزن!

بدم نمیاد فقط چون من قبلش باهاش دوست بودم میگم چرا اینقدر راحت با اونم صمیمی شده:/

وگرنه بدم نمیاد

این حالت تصاحبی بودن تو دوستی حالت سالمی نیست

و اگه اینجوری ادامه بدی صد در صد دوستیتون رو خراب می کنی

دوست شما حق داره دوست های صمیمی دیگه داشته باشه

دوست شما حق داره با دوست های دیگه اش صمیمی تر باشه!

اینجوری نباید خودتو به کسی وابسته کنی که بعد بخوای باهاش چونه بزنی که عه چرا با من ۸۰ درصد صمیمی هستی با اون یکی ۸۶‌.۵ درصد!!

این انتخاب شخصی دوستتونه نه شما

شما فقط می تونید روی صمیمتی که خودتون ابراز می کنید تصمیم گیری کنید نه بقیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه خب اما من قبل از اون باهاش دوست بودم و حس میکردم با اون صمیمی تره 

ببین رابطه دختر پسر نیست ک بگیم باید متعهد باشه و با کسی دیگه نباشه

شما دوتاتون دخترین 

این حقو داره روابط اجتماییشو بالا ببره

اگه میخوای کمتر اذیت بشی باهاش صحبت کن سه نفریتون با هم دوست باشین

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

دوست ۷ ساله من یه دسوت جدید پیدا کرد بعد گوشیشو دادم دستم اتفاقی دیدم که منو داشتن مسخره میکردن و میگفتن اره اینکارو انجام داده خیلی قیافش بد شده

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم