2821
2789
عنوان

فوت مامان 🖤

146 بازدید | 24 پست

یه سالو نیمه از فوت ناگهانی مامانم که فقط ۴۱ سالش بود میگذره فاصله سنیمون کم بود ولی خیلی رفیق بودیم دقیقا قبل از عقدم خیلی بهم سخت گذشت خیلییی الان سر خونه خودمم ولی نمیتونم هنوز قبول کنم فکر میکنم که مامانم فوت کرده برق از سرم میپره میگم مگه میشه هنوز امیدارم که همه این مدتو دارم خواب میبینم همش تو تنهایم به خدا التماس میکنم که دروغ باشه 

خدا مادرتونو رحمت کنه

سایه مادرایی که هستن رو هم بالای سرمون نگه داره  

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

روحش شاد..درکت میکنم منم ۳ ساله مادرمو از دست دادم تو عروسیم نبود الانم ک بچم دنیا میاد نمیبینتش خیلی تو عذابم😔

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روحش شاد..درکت میکنم منم ۳ ساله مادرمو از دست دادم تو عروسیم نبود الانم ک بچم دنیا میاد نمیبینتش خیل ...

خیلی سختمونه ،من همش خوابشو میبینم اصلا از غصه نمیدونم چیکار کنم تو چیکار میکنی من باید به داداشامو بابام سر بزنم خیلی کم میرم کارای خودم همش میمونه نهایت روزی یبار غذا درست کنم با اینکه تازه عروسی کردم اصلا نمیتونم به خودمم برسم با اینکه چیز زیادی نمیخورم همینجوری چاقتر شدم نمیدونم چیکار کنم که بتونم به زندگی عادی برگردم اصلا مگه بدون مامانم زندگی عادی میشه 

بمیرم برای دلت عزیزم...یعنی قراره دخترای منم بعد من اینجوری رنج بکشن😞

این چه حرفیه دپرازجون خدا همه مامان باباهارو برای بچه ها و بچه هارو برای پدرمادرا حفظ کنه

خیلی سختمونه ،من همش خوابشو میبینم اصلا از غصه نمیدونم چیکار کنم تو چیکار میکنی من باید به داداشامو ...

من خودمو سرگرم خرید برای پسرم کردم ک کمتر فکر کنم..قبلا هم نقاشی میکشیدم الان اونم نمیتونم..بعضی روزا که تنهام دق میکنم مجبورم با لباسای بچم خودمو سرگرم کنم ک کمتر غصه بخورم..همش میگم کاش مامانم بچمو میدید😔...بچه از مادر یتیم میشه نه پدر..خونه بابامم نمیتونم برم زن بابا دارم اونجا ک میرم جای خالی مادرمو بیشتر حس میکنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من خودمو سرگرم خرید برای پسرم کردم ک کمتر فکر کنم..قبلا هم نقاشی میکشیدم الان اونم نمیتونم..بعضی روز ...

وای زن بابا ادمو دیوونه میکنه بابام هنوز نگرفته ولی همه بهش میگن بگیر من سکوت میکنم مخصوصان که مامانم تازه وسایلاشو عوض کرده بود خدا بهمون صبر بده تو برای مامانت چیکار میکنی خیراتو دعاو قران اینا منظورمه خواهربرادر داری اونا کنار اومدن؟

وای زن بابا ادمو دیوونه میکنه بابام هنوز نگرفته ولی همه بهش میگن بگیر من سکوت میکنم مخصوصان که مامان ...

اره بخدا .. جلو من خودشو بهش میچسپونه و لوس میکنه آتیشی میشم...همین فک و فامیل مارو بدبخت کردن میگفتیم نمیخوایم زن بگیره نزاشتن...خیرات میدم عزیزم.دوتا داداش دارم آره اونا کنار اومدن فقط من کنار نیومدم هنوز...روزی که خبر بارداریمو به بابام اینا دادم زن بابام تا چند روز قهر بود میگفت بچه رو میخوای بزنی تو سرت و فلان وقتی هم فهمید بچم پسره بدتر حسودی میکرد😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز