2777
2789
عنوان

فوت مامان 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست
من خودمو سرگرم خرید برای پسرم کردم ک کمتر فکر کنم..قبلا هم نقاشی میکشیدم الان اونم نمیتونم..بعضی روز ...

من خیلی لوس بودم دختر نازکشش مادره تو کارای خونه اصن بهم نمیگفت میگفت بری خونه خودت انقد کار کنی تازه اونجام میام کمکت یا مثلا حرف زدنی میگفت نومو دعوا نکنیا انقدر ذوق عروس شدن کسی یا بچه کسای دیگرو میکرد اونوقت تو عروسی من نبود واسه نوه دارشدنشم نیست منم غصه این چیزارو خیلی میخورم ولی بعضی وقتا خودمو میزنم اینور اونر یادم بره ولی مگه مبشه

من خیلی لوس بودم دختر نازکشش مادره تو کارای خونه اصن بهم نمیگفت میگفت بری خونه خودت انقد کار کنی تاز ...

کاش بچه ها قبل مادرشون میمردن😔..ولی چه میشه کرد گلم خودتو سرگرم کن برو باشگاه به خودت برس اگه ب نقاشی یا موسیقی علاقه داری برو کلاس..فقط ی چیزی بگم ی جورایی زنگ خطره اگه وضع مالی بابات خوبه و میخواد زن بگیره بگین اول تکلیف ارث و میراثو مشخص کنه بابام زن گرفت میخواست ارثمونو بده زنه نزاشت خدا لعنتش کنه حالام بچه میخواد ک کل میراثو بکشه بالا

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بخدا .. جلو من خودشو بهش میچسپونه و لوس میکنه آتیشی میشم...همین فک و فامیل مارو بدبخت کردن میگفت ...

اونا ازدواج کردن؟من داداشام خونن یکشون مدرسه میره ،به اونچه ربطی داره فضولی بچه تورو میکنه رو بهش نده ولی از باباتم دورنشو ،من بابام تو عقد بودم خیلی سخت میگرفت از رو ناراحتی بودا ولی خیلی منم ناراحت میشدم نصفش بخاطر فتنه های فامیل بود از نارحتیمون سو استفاده میکردن الان باهاش بهترم ولی ته دلم چرکی شده فکر میکنم برای اینه زیاد نمیتونم برم بعضی وقتام میگم چون مامانم نیست نمیتونم زیاد برم خیلی سختمه خیر سرم باید هوای اون دوتا بچه رو داشته باشم

کاش بچه ها قبل مادرشون میمردن😔..ولی چه میشه کرد گلم خودتو سرگرم کن برو باشگاه به خودت برس اگه ب نقا ...

وای غصه نبود مادر کم نیست که بخواد غصه عن بازیای زن بابا بخواد روش اضافه بشه خدا بهمون صبر بده کمکمون کنه

اونا ازدواج کردن؟من داداشام خونن یکشون مدرسه میره ،به اونچه ربطی داره فضولی بچه تورو میکنه رو بهش ند ...

نه مجردن..چی بگم والا تازه سیاست هم میده که برای کادو خبری از طلا و .. نیس منم بهش گفتم بین پدر و دختر دخالت نکن کسی از تو نظر نخواست

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

وای غصه نبود مادر کم نیست که بخواد غصه عن بازیای زن بابا بخواد روش اضافه بشه خدا بهمون صبر بده کمکمو ...

آمین😔❤

نه مجردن..چی بگم والا تازه سیاست هم میده که برای کادو خبری از طلا و .. نیس منم بهش گفتم بین پدر و دخ ...

اونارو اذیت نمیکنه ؟سیسمونی خریدنی پول از بابات بگیر خودت برو

اونارو اذیت نمیکنه ؟سیسمونی خریدنی پول از بابات بگیر خودت برو

چرا خیلی اذیتشون میکنه البته یکی از داداشام سادست اونیکی چون جوابشو میده ازش میترسه..نداد گلم میگفت خودم میخوام بخرم منم با شوهرم رفتم سیسمونی بچمو کامل گرفتم میگفت فقط لباسش رو ما باید بگیریم انگار بچم😒

چرا خیلی اذیتشون میکنه البته یکی از داداشام سادست اونیکی چون جوابشو میده ازش میترسه..نداد گلم میگفت ...

بسلامتی انشاالله بدنیا میاد باهاش سرگرم میشی خوب کاری کردی خودت گرفتی 

بسلامتی انشاالله بدنیا میاد باهاش سرگرم میشی خوب کاری کردی خودت گرفتی 

مرسی مهربون ایشالا ی نی نی سالم و خوشگلم خدا به شما بده تا کمتر اذیت بشی