2777
2789
عنوان

سرد شدن شوهر

127 بازدید | 49 پست

سلام خانمها من قم زندگی میکنم خانواده ام راه دورن مادرم یکی منو داره یه داداش دارم بیست و پنج سال مریضما روزا تلفن میزنه صبح و غروب حدود بیست دقیقه صحبت میکنیم دیروزداشتم صحبت میکردم زلزله اومد من اصلا متوجه نشدم شوهرم سرکار بود زنگ میزد گوشی پشت خطی رو نشون نمیداد قطع که کردم منو بست فحش که گوشی چرا انقدر اشغال میزاری حالا فقط بیست دقیقه قسم میخورم شب تو رو میبرم شهرستان

آوند خونه خونمون باید آیفون من باز کنم یه بار زنگ زد گفت گوشی چرا نگرفتی گفتم دست بچه بود گفت من جواب بدم تا جواب بده ن قطع کردی دوباره زنگ زدی گرفتم میگه ده دقیقه بچه نمیزاشت گفتم چرا دروغ میگی تازه زنگ زدی که

اومد خونه حتما بابد ببرمت شهرستان گفتم من نمیرم بچه مدرسه داره دیدم بهم میگه تو رو میبینم تنم لرزش داره حالم بد میشه چندشم میشه با تو نباید زیر یه سقف زندگی کرد فقط میخوام اسمت تو شناسنامم باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابای منم وقتی زنگ بزنه کسی گوشی و نگیره کمی ناراحت میشه و ممکنه یکم گله کنه که چرا گوشی و جواب ندادید 

ولی همون موقع فقط لفظی گله می‌کنه اما اهل اینکه تلافی کنه نیست 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اومد خونه حتما بابد ببرمت شهرستان گفتم من نمیرم بچه مدرسه داره دیدم بهم میگه تو رو میبینم تنم لرزش د ...

روانیه؟ یهو الکی میپره بهت؟ میخواد اسمت تو شناسنامش باشه ولی دوست نداره؟ یا درست توضیح ندادی یا خاک توسرش این چ طرز حرف زدنه

حتماً این رفتاراش ی دلیلی داره ممکنه علتش داخل خونه یا خارج از خونه باشه باید بفهمی علت رفتاراش چیه بعد به فکر راه حل باشی 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

خاهشا واضح بنویسید

امضات ک گفتی همه ترکت کردن و فلان منم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اومد خونه حتما بابد ببرمت شهرستان گفتم من نمیرم بچه مدرسه داره دیدم بهم میگه تو رو میبینم تنم لرزش د ...

وای خدای من مشکلش چیه فقط بخاطر یک گوشی جواب ندادن این اداهارو داره ؟

واقعا آدم اینارو میبینه می‌ترسه حتی به ازدواج فکر کنه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اگر خونه پدرت خوشی اصلا به ازدواج فکر نکن،من خونه پدرمم دلخوشی و احترام ندیدم

ببخشید ولی چرا فقط ب ازدواج فکر میکنید؟ خانوادت باهات بد باشن انتظار داری پسر غریبه بیا بگیرتت باهات خوب باشه؟ 

تاحالا ندیدم ی دختر بگه پیشزفت میکنم کارمیکنم واسه خودم خونه و زندگی میزارم چون خانوادم ادم نیستن

الانم دارم گریه میکنم سرهمین موضوع 

من یک سال تمام گریه هامو کردم ب خودم قول دادم دیگه گریه نکنم پلی کیستیک شدم افسرده شدم چـــــاق شدم قلبم درد گرفت دستم سر شد دوبار و هرماه زیرسروم بودم کابوس مهمون هرشبم بود ولی باخودم گفتم دیگه بسه دیگه تمومش کن میمیری هیشکی عین خیالش نیست. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ببخشید ولی چرا فقط ب ازدواج فکر میکنید؟ خانوادت باهات بد باشن انتظار داری پسر غریبه بیا بگیرتت باهات ...

من سرکار میرفتم،پیشرفت هم داشتم میکردم،خرید ماشین بعد خونه داشتم انجام میدادم،به زور شوهرم دادن،مامان عفریته من نذاشت،حتی بعد از ازدواج نذاشت کار کنم گفت مرد پررو میشه،ازش متنفرم