2777
2789
عنوان

فقط اونایی که بچه دار نمیشن بیاید

132 بازدید | 35 پست

چجوری زندگی می‌کنید که فکرتون همش پیش بچه....حرفهای مردم نباشه ......من ۸ساله این فکرها لحظه ای رها نمیکنه منو......الان یکی دوهفته اس خیلی شدید شده از صبح تا شب فکر میکنم بچه دار نشم میمیرم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
به سختی میگذرونم

چه مدته منتظری....‌یعنی اصلا تفریح خنده اینا نمیکنی

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مدته منتظری....‌یعنی اصلا تفریح خنده اینا نمیکنی

شش ساله،چرا به ظاهر خوشم ولی از درون داغونم،به قول شما یه لحظه هم نمیتونم از فکرش دربیام،دیگه تو تنهایی و با شوهرم گریه هامو میکنم

فقط میخوام بگم عزیزان درسته الان شاید بخواین بگین چون خودت بچه داری اینطور میگی ،نه به خدا اول امیدتون به خداباشه بعدم هرچی بیشتر توفکربرین واسترس به خودتون بدین بدترمیشه ،دختردایی من دکتربهش گفت رحمت مادرزادی رشد نکرده اندازه یه نخوده یعنی قطع امیدش کرد دارو ودرمان ول کرد ۶ماه بعد دوقلو دختردارشد مثل معجزه بود دکتراگفتن رحمش رشد کرده درصورتی که دیگه تو فکربچه نبود بسپارین به خدا خودش بهترمیدونه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

شش ساله،چرا به ظاهر خوشم ولی از درون داغونم،به قول شما یه لحظه هم نمیتونم از فکرش دربیام،دیگه تو تنه ...

مشکلتون چیه ؟؟؟؟.من انقد فکر کردم اضطراب پیدا کردم....همسرم میگه دیوانه میشی ول کن نشد هم نمیده خدا.....من ۳۵ سالمه دیره میشه....همه جاریم بچه دارن

من آذر ماه که برسه دقیقا ۳ ساله اقدام کردم. بدون هیییچ مشکلی باردار نشدم. ۲ بار ای یو ای ناموفق. ۲بار ای وی اف ناموفق... الان دارم اصلاح سبک می کنم برم‌برای انتقال سوم که اخرین جنینامه. منم خیلی به این چیزا فکر می کنم. اصلا فکر نمی کردم یک روز این موضوع تبدیل بشه به معضل زندگیم. 

خودم و همسرم زیاد ناراحت نیستیم کنارمیایم باهم دو نفره خوشیم مسافرت و تفریحمون به راهه.  ولی خب یه وقتایی هم سکوت خونه بدجور اوار میشه تو سر آدم.اما امان از دیگران... الان مدتهاس خونه کسی از فامیل نرفتیم. یک جوری حرفا و کاراشون جیگر آدمو میسوزونه که خدامی دونه. می گن شما که بچه ندارید چرا انقدر کار می کنید برای کی میخواید... چون همه جوره سریم از همه اینو کردن ضعفمون. 

عزیزم اگه ناراحت نمیشی بگو علت ناباروریت چیه؟ 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

فقط میخوام بگم عزیزان درسته الان شاید بخواین بگین چون خودت بچه داری اینطور میگی ،نه به خدا اول امیدت ...

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم..‌ولی خدا منو فراموش کرده

شش ساله،چرا به ظاهر خوشم ولی از درون داغونم،به قول شما یه لحظه هم نمیتونم از فکرش دربیام،دیگه تو تنه ...

عزیزمدانشالله دامن همه منتظرا سبزبشه اوناییم که دارن داغ نبینن🤲

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

عزیزم من ی بچه دارم دایم گریه میکنه واسه دومی پیرم کرده همش میگه تنهام و من باردار نمیشم 

بخدا میگم هر چی صلاحم انجام بده بهت واقعااااااحق میدم هرکی منو میبینه میگه دومی بیار پس دیوانه شدم و همش بهش فک میکنم خیلییییییییییی حق داری عزیزم 

مشکلتون چیه ؟؟؟؟.من انقد فکر کردم اضطراب پیدا کردم....همسرم میگه دیوانه میشی ول کن نشد هم نمیده خدا. ...

مشکل خاصی نیست،یکم تنبلی دارم ولی با دارو هم که فولیکولم غالب میشه بازم نمیگیره،منم شوهرم سختش نیست،کنار اومده ولی خودم نه،واقعا که دیوانه میشه آدم،آخرسال میرم ای وی اف دیگه

من آذر ماه که برسه دقیقا ۳ ساله اقدام کردم. بدون هیییچ مشکلی باردار نشدم. ۲ بار ای یو ای ناموفق. ۲با ...

من پلی کیستیکم همسرم مورفولوژی ضعیفع....ای وی اف هم پول نداریم بریم یعنی تو کارش خیلی به نداری خورده ....خدا یه کاری کرد بامن اصلا دیگه روبراه نشدم جاریم بعد من اومد دوتا داره....همه ترحم نگاه میکنن 

عزیزم من ی بچه دارم دایم گریه میکنه واسه دومی پیرم کرده همش میگه تنهام و من باردار نمیشم  بخدا ...

😔😔😔😔😔😔😔

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم..‌ولی خدا منو فراموش کرده

نه اینجورنگو میدونی اگه دلت بسپاری بهش دستتو میگیره نمیخوام هیچ سوالی ازت بپرسم که مشکل ازکدومتونه یا چه راههایی رو رفتی چون میدونم دیگه ازاین سوالا خسته شدی ،عزیزم استرسو ازخودت دور کن انشالله یه روز تاپیک بارداریتو ببینم 🤲