2777
2789
عنوان

اقدامیا

265 بازدید | 21 پست

وفتی چندماه اقدامی و باردار نمیشی دکتر چ دارویی میده و طریقه مصرفش چجوریه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

شما خودت چی ؟

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
شما خودت چی ؟

چهارماه اقدام کردم اینماه بابد برم دکتر میخام بدونم چجوریه داروها 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ماهه اقدامم هنوز نتیجه نگرفتم با وجود فولی خوب  ازاد شدن تخمک، سالم بودن شوهرم  سینال ا ...

خب قیمت این داروها چنده 

من اومدم ببینم فقط 😂😂😂 در ضمن داروی سرخود استفاده نکنید هر دردی متفاوته داروش

ن نمیخام چیزی سرخود استفاده کنم اینو فقط جهت اطلاع پرسیدم 

اولین اقدامم این ماه بود سه روز دیگ موعدمه امروز برم ازمایش خون بدم یا بی بی چک بزنم معلوم میکنه؟اخه۳ روز پیش بی بی زدم منفی بود

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
اولین اقدامم این ماه بود سه روز دیگ موعدمه امروز برم ازمایش خون بدم یا بی بی چک بزنم معلوم میکنه؟اخه ...

ن عزیزم بایذ بذاری از وقتش بگذره

اولین اقدامم این ماه بود سه روز دیگ موعدمه امروز برم ازمایش خون بدم یا بی بی چک بزنم معلوم میکنه؟اخه ...

صبر کن پری عقب افتاد برو بیبی بگیر بزن منم مثل شما حتی تا دوهفته بعد موعد هم نشون نداد بعد دوهفته بیبی چک نشون داد 

خدایا شکرت🙏🏽

خب قیمت این داروها چنده 

اچ سی جی هم هست ک اون  گرونتره خیلی، من بیمه ای هربار بین ۲۷۰ تا ۳۵۰ هزینه میکنم فقط برای قرص ها و سینال و اچ ام جی   اچ سی جی فک کنم طرفای ۳۰۰یا ۲۰۰ هست هرکدوم دقیق نمدونم

عوارضم ک دارن مثل گر گرفتگی 

صبر کن پری عقب افتاد برو بیبی بگیر بزن منم مثل شما حتی تا دوهفته بعد موعد هم نشون نداد بعد دوهفته بی ...

وای اگ از من اینجوری باشه ک من میمیرم

ببین ی هفتس سینه درد دارم.زیر دلم درد میکنه هر چن ساعت یبار.هرازگاهیم کمرم.به نظرت باردارم یا هورمونام ریخته بهم؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀