2777
2789
عنوان

اقدامیا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 21 پست
اخه نمیتونم صبرر کنمم😂🥲

میدونم عزیزم منم همینجوریم😂 اما خب دیگ باید صبرکنیم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
ازمایش های چکاپ 3 ماه پیش حدود 2 تومن شد  سونو هم یادم نی دارو ها هم حدود 700 800 میشن اگه نی ...

اره آزمایش و سنو دادم همین قیمتا اما دارو تاحالا چیزی استفاده نکردم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم .چرا هرکی باردارمیشه خواب زیارت امام رضا رو میبینه.شما هم تو تاپیکات گفتی خواب دیدم ...جالبه

ااره دقیقا خوابی ک دیدم عجیب بود همون ماه باردار شدم در کمال ناباوری اخه من چند سال درگیر تنبلی بودم تا پسرمو باردار شدم واسه دومی دلم نمیخواست اصلا سمت دکتر برم ولی خرداد ماه مشهد رفتیم و ازش خواستم بهم ی بچه سالم بده ک همون ماه بعد مسافرت خواب دیدم رفتم زیارت و ی قرآن بهم هدیه دادن همون ماه بیبی مثبت و پسرم توراهه🫂قربونش برم ک هوای دل شکسته ها رو داره همیشه 😭

خدایا شکرت🙏🏽

وای اگ از من اینجوری باشه ک من میمیرم ببین ی هفتس سینه درد دارم.زیر دلم درد میکنه هر چن ساعت یبار.ه ...

من خودم ب شدت سینه درد و دل درد داشتم جوری ک منتظر پری بودم ولی نمیومد بارداز بودم اگ اقدام بودی مطمنا بارداری 

انشالله  خدا حاجت دلتو بده🌹🌹🌹❤

خدایا شکرت🙏🏽