2777
2789

بچه تون چیشد بعد عمل گوشش عفونت کرده بود؟

منم پسرم گوشش مکرر عفونت میکرد یماه لوزه هاش عمل کردیم آخه بزرگ بود حالا یه هفته پیش سرما خورده الان شب عیدی گوش درد شدید شده فک کنم عفونت کرده من دلم خوش بود بعد عمل لوزه دیگ گوشش عفونت نمیکنه پس چرا اینجور شد چه خاکی سرم کنم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بچه تون چیشد بعد عمل گوشش عفونت کرده بود؟ منم پسرم گوشش مکرر عفونت میکرد یماه لوزه هاش عمل کردیم آخ ...

عمل گوش هم همزمان انجام داد اما vt های گوشش افتادن الان دوباره عفونت کرده و vtهاش افتادن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل گوش هم همزمان انجام داد اما vt های گوشش افتادن الان دوباره عفونت کرده و vtهاش افتادن

لوزه هاشم عمل کردید؟

دکتر نمیگ چرا عفونت میکنه؟

چند وقت یبار گوشش عفونت میکنه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بخدا من دیگ کم آوردم آخه چرا اینقد پسرم مریض مییشه تهشم به بستری کشیده میشه الانم عفونت‌گوشش ۵یا۶ماهه ول کنمون نیست

تاپیکاتونو خوندم متوجه شدم عمل لوزه هم کردید دکتر نمیگه چرا اینقد دچار عفونت گوش میشه؟

دکتر عمومی به من گفت اگ زیاد عفونت گوش میشه ببر دکتر خون کودکان شاید نقص سیستم ایمنی داره

بخدا احساس میکنم ماهم دردیم بچه شما هم بدمریض انگار بستری هم بوده پسر منم بستری بود دوماه پیش

شما را چاره ای پیدا کردید ک گوشش دیگ عفونت نکنه؟

Vtهای گوشش زمان افتادنشون بود یا مشکلی پیش اومد؟

دکتر گفته دختر منم باید عمل بشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭