2777
2789
عنوان

چی فکر کردم چی شد😐

49 بازدید | 7 پست

شوهرم شهریور ماه میخواست بره عروسی همکارش و چون فقط همکارای آقا رو که باهاشون صمیمی تر بوده دعوت کرده همون اول همسرم به من گفت میخواد با دو تا از همکارای مردش با ی ماشین برن و بیان...

از قضا شوهرم ی دوستی داشت زمان مجردی ک اوایل ازدواج من ی مدت دیدم حالت و رفتارشو از اینور اونور هم خوب نشنیده بودم ازش ب شوهرم گفتم ارتباطش با این آدم کم کنه و با آدمای بهتری رفاقت کنه نه اون...اونم چون چند سری بینش با این آقا شکرآب شد گفت تو راست میگفتی و دیگه نمیرم سمتش و زنگاش جواب نمیدم و کلا ارتباط قطع و..اینا....

همین ی مدت پیش فهمیدم با این یارو رفته بود همون عروسی و به من نگفته بود😐الان چه عکس العملی نشون بدم خب🤦🏻‍♀️

خواهشاً نگید من حساس بودم و گیر دادم باعث شدم پنهون کاری کنه خب نه اینجور آدمی نیستم واقعا منتظر موندم شخصیت واقعی طرفش ببینه بعد به حالت پیشنهاد گفتم که بهتره با کسی رفاقت کنه ک بهش بخوره نه این و خودشم قبول کرد🥴

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما دوست داشته بره گفته بگم اینم میاد تو نمیذاری دیگه نگفته

نه آخه من و همسرم یجور هستیم به هم پیشنهاد میدم ولی نذاشتن و...این حالتا نداریم قبلا هم شده بود ی چند سری ولی خب می‌گفت که با اون شخص رفته...

برام عجیبه که برا اولین بار اینجور پنهون کاری کرده ارزش نداشت بخاطر ی همچین چیز ساده ای پنهون کاری...من با پیج فیک تو استوری اون آقا دیدم همون لباسایی ک همسرم اونشب پوشیده بود اینم کنارش با هم عکس انداختن و ی فیلم چند ثانیه ای هم تو ماشین که لوکیشن زده مقصدو...بعد ۳ ساعت بعدشم شوهرم ی ۵ مین رفت بیرون خرید دیدم دوستش پاک کرد استوریو...

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

خب چیشده الان رفت وتموم شد.. خودش اگر عقل داشته باشه تموم میکنه این رفاقت هارو... مثلا شوهرمن کلا با هرچی رفیقه تموم کرده مبگ ی زمانی من انقدر براشون مایه گذاشتم ارزش ندارن.. شوهر شما خودش باید بفهمعه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب چیشده الان رفت وتموم شد.. خودش اگر عقل داشته باشه تموم میکنه این رفاقت هارو... مثلا شوهرمن کلا با ...

مسئله رفت و امدش نیست...قبلا هم شده رفته و اومده آخرش ب من گفته...

ولی اینکه سعی می‌کنه پنهون کاری کنه و اسم دو نفر دیگه رو جای این گفته وبخاطر ی رفت و آمد کلی دروغ سرهم کرده برام قابل باور نیست مثل سری های پیش میتونید بگه با فلانی رفتم منم کاریش نداشتم مثل قبلیا می‌گفت اوکی حله...

مسئله رفت و امدش نیست...قبلا هم شده رفته و اومده آخرش ب من گفته... ولی اینکه سعی می‌کنه پنهون کاری ...

خب سین جیمش نکن بخاد میگ نخادم ن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب سین جیمش نکن بخاد میگ نخادم ن

دو هفته س فهمیدم میخواستم سیم جین کنم تا حالا گفته بودم دیگه...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792