2777
2789
عنوان

حساسیت به صدا

6829 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، من یه مشکل بزرگی دارم 

خیلی به صدا حساس شدم، قبلنا اینطوری نبودم اصلا

سه ساله یه همسایه اومده بالامون یه بچه ناقص دارن که خیلی زیاد سر و صدا میکنه و میکوبه تو زمین، اولا که تذکر میدادیم الان کینه ای شدن بدتر سر و صدا میکنن، شده با خواهرا و دامادشون میان عمدی میکوبن تو سقف، 

الان که ساکتم میشینن استرس میگیرم که نکنه سرو صداشون شروع بشه 

روزا میزم بیرون که عذاب نکشم تو خونه 

نمیدونم حتی همسایه های دیگه به ما حق نمیدن و کسی گوش نمیکنه 

شکایت هم میگن جوابگو نیست

منم که اعصابم اسیب دیده وضعم داغونه به سر و صدا به شدت حساس شدم حتی صدای ظرف شدن مامانم رو اعصابمه و استرس و اضطراب میگیرم با صدا  انگار میزنن تو سرم 

کسی تو شرایط مشابه من هست بگه چیکار کنم؟ 23 سالمه از زندگی عقب افتادم بخاطر این مشکلم، شبا دیر میخابم چون ساکته میتونم تمرکز کنم روزام عین جهنم میگذره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس کردم این متنو خپدم نوشتم عین خودمی منم 23سالمه   من رفتم صدا گیر گوش خریدم راحت شدم ب معنای واقعی برو لوازم پزشکیا دارن این اسفنی زردا بخر جفتی بیست تومن شبا میذارم صبا بمب بترکه نمیفهمم یا هروقا اذیت شدی بزار راحت

دوست عزیز به نظر میاد دچار سودای مغز  شدید..یعنی همین که خودتون فرمودید حساسیت به صدا..راهکار؛نیاز به ورزش های تنفسی آرام مثل تکنیک نفس عمیق...دم و بازدم..بزنید نت...و وااااقعا تاثیرگذاره.و البته  پذیرش یه مسئله میتونه راهگشا باشه چون فرمودید همسایه بیمار هستن.و حتی اگر دارن عمدی این کار رو میکنن  باز پذیرش بهتره تا جدال.

حس کردم این متنو خپدم نوشتم عین خودمی منم 23سالمه   من رفتم صدا گیر گوش خریدم راحت شدم ب م ...

میشه عکسش رو بفرستین 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

نمیگم اونا صدا ندارند ولی شاید چون بهشون حساس شدین صداشون رو بیشتر میشنوید یه مدت سعی کنید نسبت به صداشون بی تفاوت باشید 

یکی  رو میشناختم سالهای پیش ،خونشون کنار ریل راه آهن بود ،وقتی قطار می آمد خونشون کاملا تکون میخورد،برای ما که اونجا مهمون بودیم و بیدار هم  بودیم سرو صدا و لرزش زیاد بود ،ولی اونا میگفتن ما عادت کردیم و حتی وقتی خوابیم هم مشکل نداریم ،شاید باید تمرکزتون رو از روی صداهای اونا بردارید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

سلام، دقیقاً دو نفر نوشتن عین شما هستند و من هم نفر سوم. فقط بعضی دوستان گفتن اهمیت نده یا ... معلوم هست آزار شدید حساسیت ب صدا رو نمی‌دونن که آدم واقعا نمیشه بی خیال بشه و اذیت میشه. ببین خواهرانه یک نصیحت کنم من دهه سی هستم و تازه یکسال هست آپارتمان نشین شدیم. مردم فوق العاده بی فرهنگ و خودخواه و لجباز شدند. اگر بخواهی دائم اعصاب خودت رو خورد کنی یا باهاشون درگیر بشی نتیجه نامیده چون فرهنگ پایین هست. من تو این یکسال دو مدل قرص اعصاب می‌خوردم. اولش خوب بود ولی تاثیر منفی روی تحصیلم. حالا که قطع کردم کلی ضرر برام مانده. الان که برای شما می‌نویسم دارم گریه میکنم..پسر هشت ساله همسایه طبق معمول لج کرده و نعره میزنه می‌دونه من بدم میاد و اذیت میشم. باور کنید بچه های الان هم شبیه بچه پاک و بی آزار نیستند مثل قدیم ها. پدر مادرها هم میگن تو روحیه فرزندمون تاثیر می‌زاره تذکر اصلا نمی‌دن . ببخشید طولانی شد ولی دیدم خیلی جوان هستید در دنیا به روت بازه راه حل من ب شما زدن بیرون از خانه و رفتن ب کتابخانه و بشدت درس خواندن هست یا باید از کشور بری جایی که شعور و فرهنگ باشه مراعات کنند اعصابت خود بخود درست میشه. یا اینقدر پولدار بشی که یک خانه خوب بخری همسایه نمونه مزاحمتی براتون ایجاد کند. موفق باشی فقط بدون تنها نیستی

من معلمم من هم به صدا حساس شدم،طوریکه دلم میخواد همه بچه هارو بزنم له کنم از جمله پسر خودم. ببین نقاشی خیلی بهم کمک کرد. برو کلاس نقاشی یا هر چیزی که علاقه داری. مطالعه هم کمی کمک می کنه

سلام، دقیقاً دو نفر نوشتن عین شما هستند و من هم نفر سوم. فقط بعضی دوستان گفتن اهمیت نده یا ... معلوم ...

میشه بگین کدوم قرصارو خوردین .اسنترا خوردین تاحالا ؟به من گفتن این قرص بخورم .من زیاد به سرو صدا حساس نیستم  با اینکه خود کوچمون آرومه ولی خب سرو صدای بازی بچه های کوه دیگه یا سرو صدای آپارتمان سازی مداوم میاد ولی اینا اذیتم نمی کنه .دوسال همسایه جدید اومده روبروی خونمون از مرداد ماه امسال تو حیاط میشینن از صبحانه بگیر تا نهار شام و خوردن  و پختن و شدن تو حیاط هستن .تلوزیونی دوهفته ای تو حیاط گذاشتن کلاهم سرو صداشون تو خونه ماست .منم متاسفانه تپش قلب و استرس گرفتم طوری که صبح 4 صبح با استرس ازخواب بیدار میشم و 8التم کاملا شبیه افسرده ها شده .به من گفتن اسنترا بخور قرص خوبیه یکماه طول میکشه تا تاثیرش شروع بشه ولی بعدش میری تو فاز بی خیالی