dada1mohsen مدیر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 161 عنوان حقیقت | مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 22 پست بیاییم برای خودمون یه سری محدودیت بزاریم ...فقط برای اینکه با حیوون ها یه فرق هایی داشته باشیم....مثلا بگیم به هیچ وجه تو هیچ شرایطی دروغ دیگه نمیگیم یا بگیم هیچوقت نامردی نمیکنیم تو هیچ شرایطی شما نظرتون چیه ! 1402/08/20 | 02:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 خدایی پسری؟ نگو که پسرای نوجوونم عاشق این کره ایا شدن!😐 آخه اینا چین بخدا اره پسرم😁اره دوست دارم کره رو طرفداران پسر کم هستند تا دختراکیپاپ و کیدراما🤩🤩 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 چه جالب بله 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
dada1mohsen مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 161 بنظرم باید این محدودیت بزاریم که جلو نفس خودمون بگیریم و زود پرخاشگری نکنیمو همدیگر را مسخره ... سعی کن قانونی و بزاری که تا آخر عمر بهش عمل کنی
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28816 من هر کاری میکنم عکسم آپلود نمیشه نمیدونم چرا نمیشه شاید واسه تاتوی صورتمو گردنم هست نمیدونم🤷♀️اما بقیه همه جور عکسی که گذاشتن پروفایل ، اینم شانسِ شماست 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28816 اره پسرم😁 اره دوست دارم کره رو طرفداران پسر کم هستند تا دخترا کیپاپ و کیدراما🤩🤩 منم دبیرستانی که بودم عاشق کره و فیلماشون بودم😂 خیلی دورانِ خوبی بود 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
dada1mohsen مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 161 نمیدونم🤷♀️ اما بقیه همه جور عکسی که گذاشتن پروفایل ، اینم شانسِ شماست بله آینم شانس مایه
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 سعی کن قانونی و بزاری که تا آخر عمر بهش عمل کنی بله باید اینطوری باشد 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 منم دبیرستانی که بودم عاشق کره و فیلماشون بودم😂 خیلی دورانِ خوبی بود اره خوبن الان نیستید دیگه؟فکر کردم هیترید😕😁 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤