2777
2789

توی نت سرچ کن نوشته چه سنی باشی ، سابقه حاملگی داشته باشی چه سایزی ، همه رو نوشته

فقط اگه عفونت دارید اول درمان کنید

من یکسال خریدم راضی هستم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باعث عفونت شدید میشه و اوت عفونت سر تا سر بدن پخش میشه دختر خالم استفاده میکرد بدبخت شد 

عزیزم ایشون ساید مشکل دیگه هم داشته 

وگرنه خیلی ها راضیم و میگن اصلا سمت نوار نمیریم دیگه 

باعث عفونت شدید میشه و اوت عفونت سر تا سر بدن پخش میشه دختر خالم استفاده میکرد بدبخت شد 

عزیزم حتما عوض نکرد که خونش موند عفونت کرد حتی نوار بهداشتی هم هیمنه

حتما دیر به دیر خالی میکرده یا بهداشتو رعایت نمیکرده

اخر پری باید ۷دقیقه جوشوند، برا پریودی بعدی هم باید جوشوند

۸ ساعت یبارم با تخلیه و شسته بشه

قبلشم نباید عفونت و‌‌ا‌‌ژینال داشته باشه

حتما درست استفاده نکرده

عزیزم ایشون ساید مشکل دیگه هم داشته  وگرنه خیلی ها راضیم و میگن اصلا سمت نوار نمیریم دیگه  ...

حتی دکترام میگن هر بدن ی ری اکشنی نشون میده و بعد چندین سال میبینی چه اتفاقی میوفته دکترای زنان همش تاکید میکنن

جواب سوالتم بدم 😅 باعث گشاد شدن نمیشه

من خودم سه روز اول که خونر‌‌‌یز‌ی زیاده استفاده میکنم اخراش پارچه میزارم که زیاد نیس

حتی دکترام میگن هر بدن ی ری اکشنی نشون میده و بعد چندین سال میبینی چه اتفاقی میوفته دکترای زنان همش ...

چی بگم من که هر کس دیدم راضی بود بالاخر یه درصدی هم هستن با نوار بهداشتی هم عفونت میگیرن اما میلیون ها نفرم دارن استفاده میکنن ارش

حتی دکترام میگن هر بدن ی ری اکشنی نشون میده و بعد چندین سال میبینی چه اتفاقی میوفته دکترای زنان همش ...

اروپا و امریکا چندین ساله دارن استفاده میکنن تازه توی ایران اومده ایتجوری میگن و جا نیوفتاده، اتفاقا کاپ چیز سالمی هست اگه درست استفاده بشه

الان موادذنوار بهداشتی ها خیلی بیخوده و همشون حساسیت زا هست