kobobi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 2949 عنوان کاپ قاعدگی باعث گشاد شدن نمیشه؟؟؟ 576 بازدید | 9 پست میخوام بخرم نمیدونم چ مدلی چ مارکی 1402/08/20 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xll_asra_llx عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3010 باعث عفونت شدید میشه و اوت عفونت سر تا سر بدن پخش میشه دختر خالم استفاده میکرد بدبخت شد
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7524 توی نت سرچ کن نوشته چه سنی باشی ، سابقه حاملگی داشته باشی چه سایزی ، همه رو نوشتهفقط اگه عفونت دارید اول درمان کنیدمن یکسال خریدم راضی هستم زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
aftabgardonn عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 5888 باعث عفونت شدید میشه و اوت عفونت سر تا سر بدن پخش میشه دختر خالم استفاده میکرد بدبخت شد عزیزم ایشون ساید مشکل دیگه هم داشته وگرنه خیلی ها راضیم و میگن اصلا سمت نوار نمیریم دیگه
kobobi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 2949 باعث عفونت شدید میشه و اوت عفونت سر تا سر بدن پخش میشه دختر خالم استفاده میکرد بدبخت شد عزیزم حتما عوض نکرد که خونش موند عفونت کرد حتی نوار بهداشتی هم هیمنه
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7524 باعث عفونت شدید میشه و اوت عفونت سر تا سر بدن پخش میشه دختر خالم استفاده میکرد بدبخت شد حتما دیر به دیر خالی میکرده یا بهداشتو رعایت نمیکردهاخر پری باید ۷دقیقه جوشوند، برا پریودی بعدی هم باید جوشوند۸ ساعت یبارم با تخلیه و شسته بشهقبلشم نباید عفونت واژینال داشته باشهحتما درست استفاده نکرده زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
xll_asra_llx عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3010 عزیزم ایشون ساید مشکل دیگه هم داشته وگرنه خیلی ها راضیم و میگن اصلا سمت نوار نمیریم دیگه ... حتی دکترام میگن هر بدن ی ری اکشنی نشون میده و بعد چندین سال میبینی چه اتفاقی میوفته دکترای زنان همش تاکید میکنن
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7524 جواب سوالتم بدم 😅 باعث گشاد شدن نمیشهمن خودم سه روز اول که خونریزی زیاده استفاده میکنم اخراش پارچه میزارم که زیاد نیس زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
aftabgardonn عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 5888 حتی دکترام میگن هر بدن ی ری اکشنی نشون میده و بعد چندین سال میبینی چه اتفاقی میوفته دکترای زنان همش ... چی بگم من که هر کس دیدم راضی بود بالاخر یه درصدی هم هستن با نوار بهداشتی هم عفونت میگیرن اما میلیون ها نفرم دارن استفاده میکنن ارش
kookaa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 7524 حتی دکترام میگن هر بدن ی ری اکشنی نشون میده و بعد چندین سال میبینی چه اتفاقی میوفته دکترای زنان همش ... اروپا و امریکا چندین ساله دارن استفاده میکنن تازه توی ایران اومده ایتجوری میگن و جا نیوفتاده، اتفاقا کاپ چیز سالمی هست اگه درست استفاده بشهالان موادذنوار بهداشتی ها خیلی بیخوده و همشون حساسیت زا هست زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...