2777
2789
لطفاً جوابم بده فردا دو امتحان مو خوب میدم چند میدم؟؟ بهم پیام میده حسش چیه؟

امتحان در حد متوسط تقریبا خوب به همون راضی باش چون همونقدر تلاش کردی الانم بروبخواب تا بیشتر امتحانت رو کمتر نگیری

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم خدایی هست خودش جور میکنه همه چیو خودشکی فقط فراره بمون و درست کن همه جیزو.. 

البته به رفتن هم فکر میکنم داشتم الان به این فکر میکردم از ایران چجوری برم یه گوشه دنیا تکو تنها

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

البته به رفتن هم فکر میکنم داشتم الان به این فکر میکردم از ایران چجوری برم یه گوشه دنیا تکو تنها

رفتن خیلی خدبه عالیه اگ شرایطشو داری فق برووووووو

خودکشی اصلا درست نیست دختر گل اون دنیاهم از دست دادی.. 

اگ حالشو داشتی و خاستی بگو وحید برمیگرده ؟دوسم داره؟میاد جلو؟

چند سالته فکر کنم زیر بیستو سه هستی ؟تپلم نیستی ؟اینا رو پرسیدم ببینم حسم داره درست کار میکنه یا نه

چند سالته فکر کنم زیر بیستو سه هستی ؟تپلم نیستی ؟اینا رو پرسیدم ببینم حسم داره درست کار میکنه یا نه

اینجا ثبت نام کنم قبول میشم؟ 

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
ارههه اره دقیقاااا وای دورت بگردم چی میشهههه ینی

بی خودذوق نکن حالا چون میخوام یه نصیحتی بهت بکنم که شاید ناراحت بشی ولی بنفعته فعلا بهش اصلا فکر نکن به کارو زندگیه خودت برس کسی که دوستت داشته باشه خودش با سر میاد ارزش خودتو حفظ کن اعتماد بنفس داشته باش گول حرفای پسرا رو نخور سعی کن همه چیزتو توی رابطه نگی کلا کم حرف بزن اینجوری عزیز تری ولی سعی کن آدم مستقلی بشی با عزت نفس و قوی 

اینجا ثبت نام کنم قبول میشم؟ 

اره قبول میشی

بی خودذوق نکن حالا چون میخوام یه نصیحتی بهت بکنم که شاید ناراحت بشی ولی بنفعته فعلا بهش اصلا فکر نکن ...

عزیزمی شما مرسی ازت نه چه ناراحتی کلی سپاسگزارتم که باها صحبت کردی زیبا.. 

ینی در کل دوستم داره یا نه؟ 

نمیدونم خودش گفت همین روزاست بیام خاستگاریت.. 

از عشق باهام حرف زد نمیدونم..