اره خیلی حسم قویه ولی تا الان فقط دو بار اینجا پیشبینی کردم
میشه بگی مشکل من حل میشه یانه؟؟
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
با اینکه نمیدونم مشکلت چیه ولی حس میکنم تا اینقدر منفی نگر هستی و کلا فاز منفی دورته ممکنه حل نشه به چیزای خوب فکر کن و امید وار باش تا حل شه دست خودته همه چی
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
بچه ها من با اینکه حس ششم بسیار قوی ای دارم ولی الان توی زندگیه خودم موندم در حال حاظر خیلی داغونم خودم حس خیییلی بدی دارم در حدی که به خودکشی دارم فکر میکنم واقعیت اینه زندگی همینه گاهی سختی گاهی آسونی بعضی وقتا باید بین بدو بدتر بدو انتخاب کرد چون خوبی وجود نداره مثل الانه من
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝