selin1400 مدیر عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 4614 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 17 بازدید | 77 پست ابوالفضل محدثه رو دوست داره؟آشتی میکنن ؟کی؟ 1402/08/20 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 11435 گذشته رو نمیتونی فراموش کنی ولی زندگیه بهتری قراره داشته باشی بچه چندممآشتی میکنیم یا طلاق ثبت نهایی میشهحسش چیهماه تولدم اول اسمم میگی
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4515 لطفاً جوابم بده فردا دو امتحان مو خوب میدم چند میدم؟؟ بهم پیام میده حسش چیه؟ سلام عزیزم امتحانتو چند گرفتی ؟گفتی اون شب دوتا امتحان دارم نگران بودی خوب بگیری یا نه ؟؟ دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
رهادکترآینده عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 1522 سلام عزیزم امتحانتو چند گرفتی ؟گفتی اون شب دوتا امتحان دارم نگران بودی خوب بگیری یا نه ؟؟ سلام اولی و زمین پرسید نمیدونم نگفت بهم نمره مو همه سوالاشو هم جواب دادم و درستدومی تاریخ امتحان گرفت نمیدونم چند شدم هفته بعد نمره مو میگحالا ک بهم سر زدی به نظرت امتحان زیست مو خوب دادم چند شدم ؟😂🥲