2777
2789
باشه پس  میشه در مورد خودمم بگی ؟ خوشبخت میشم ؟زندگیمون چی میشه ؟

اون سوال قبلیت الکی ازخودت در آورده بودی ؟آره ؟اگه راستشو بگی درمورد زندگیه خودت هم میگم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا اخرین بار اینو جواب بدهه خیلی ناراحتمممم از دیروز حس علی ب من چیه؟ حست ب رابطه ما چیه؟

حس میکنم تورو بچه فرض میکنه حس میکنه خامی هنوز بچه ای درکل توی ذهنش حسابی باز نکرده واست با خودش میگه واسم دختر زیاده حالا حالا ها

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اون سوال قبلیت الکی ازخودت در آورده بودی ؟آره ؟اگه راستشو بگی درمورد زندگیه خودت هم میگم 

عزیزم‌واسه منم یه چیزی از خودم بگو تا بفهمیم حست در مورد خیانت درست بود که گفتی نع؟

حس میکنم تورو بچه فرض میکنه حس میکنه خامی هنوز بچه ای درکل توی ذهنش حسابی باز نکرده واست با خودش میگ ...

عزیزم من چند وقت دیگه باردارمیشم ؟دختر یا پسر؟

خصوصیات اخلاقم ظاهرم چیه

حس میکنم تورو بچه فرض میکنه حس میکنه خامی هنوز بچه ای درکل توی ذهنش حسابی باز نکرده واست با خودش میگ ...

چنسالگی ازدواج میکنم؟ مشخصاتش چیه؟

خودش همش میگه توخواباش منو مث بچه میبینه (من ازش چن ماه بزرگترم)

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

[QUOTE=317051351]نه بخدا اون یکی از نزدیکانم بود چرا باید دورغ بگم!؟[/QUOTEناراحت نمیشم صادق باش این سوال هایی که گاهی میپرسم واسه پیشبینی دقیق ترمه حس ها با هم قاطی شده کلا گیج شدم اگه کسی بیاد سوال الکی بپرسه مغزم هنگ میکنه واسه این پرسیدم میخوام بدونم حسم واقعا چقدر از راه دور درسته

[QUOTE=317051351]نه بخدا اون یکی از نزدیکانم بود چرا باید دورغ بگم!؟[/QUOTEناراحت نمیشم صادق باش این ...

من راستشو گفتم .

الان میگی که من میتونم گذشتمو فراموش کنم ؟خوشبخت میشم ؟

من راستشو گفتم . الان میگی که من میتونم گذشتمو فراموش کنم ؟خوشبخت میشم ؟

گذشته رو نمیتونی فراموش کنی ولی زندگیه بهتری قراره داشته باشی