2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ازدواج ترس نداره  اول روی خودت باید قطعا کار کن با روانشناسی عمقی با توجه به زندگی که ...

کلا اصلا اعتماد کردن به یه مرد برام خیلی سخته اصلا مرد خوب ندیدم اطرافمون 

کلا اصلا اعتماد کردن به یه مرد برام خیلی سخته اصلا مرد خوب ندیدم اطرافمون 

منم مثل خودت بودم اما با کار کردن روی خودم عوض کردن ذهنیت ناخودآگاه لایف استایل زندگیم آدم‌های نامناسب حذف شدن یا اگر کسی اطرافم میاد میبینم حسم میگه مناسب هم نیستیم خیلی زود مشخص میشه 

چطور میخوای بفهمی اقوام خودمون پسر سر به زیر خیلی کاری اخلاق عالی اهل نماز و روزه نه اونا که ادا مسل ...

مابعدازدواج که به مشکل خوردیم رفتیم پیش روانشناس بعددکتره هنوزچیززیادی نگفته بودیم شوهرموتوسه سوت شناخت!اوناکارخودشونوبلدن.درضمن خیانت به خیلی چیزابستگی داره من بیشترمنظورم اخلاق بود

میکاپ آرتیست مشهد_mua

اونا که نمیان بت بگن مشکل دارن  اینجا همه میخوان ناشناس بمونن برای همین راحت راجب همه چی صحبت ...

منظورم افرا نزدیک خودمه که خیلی به هم با هم در ارتباطیم

حتما اگه مشکلی باشه به هر حال به گوش آدم میرسه

و اینکه خانم نمیموند با شوهر مشکل دار زندگی کنه

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
منم مثل خودت بودم اما با کار کردن روی خودم عوض کردن ذهنیت ناخودآگاه لایف استایل زندگیم آدم‌های نامنا ...

مثلا بعضی چیز ها رو واقعا نمیشه از طرف فهمید که الان خودشه یا نه داره نقش بازی میکنه

مابعدازدواج که به مشکل خوردیم رفتیم پیش روانشناس بعددکتره هنوزچیززیادی نگفته بودیم شوهرموتوسه سوت شن ...

آره اخلاق رو واقعا میتونن کمک کنن ولی دولتی خوب نیس چون الان فقط به ازدواج و فرزند آوری تشویق میکنن

مثلا بعضی چیز ها رو واقعا نمیشه از طرف فهمید که الان خودشه یا نه داره نقش بازی میکنه

میفهمی عزیزم فقط چشمات بیشتر باید باز کنی 

عملش نگاه کن نه حرفش 

میخوای ببینی طرفت آدم مناسب سالم هست برای رابطه اول ببین رابطش با خودش چطور هس مثلا هری پری هس مثلااااا وقتش انرژیش با آدم‌های الکی میگذرونه برای انرژیش وقتش ارزش قایل نیست مطمئن باش قطعا حتما برای تو رابطه مناسب نمیتونه زمینه خوبی داشته باشه در کل اول ببین رفتارش با خودش چطوره 

آره اخلاق رو واقعا میتونن کمک کنن ولی دولتی خوب نیس چون الان فقط به ازدواج و فرزند آوری تشویق میکنن

آفرین دقیقا بایدبری پیش شخصی ها 

پول زیادمیگیرن ولی حقیقتومیگن.

من واسه طلاقم رفتم مرکزدولتی تازه خانمم یود ولی بهم گفت خوشی زده زیردلت!!!

ولی رفتم پیش شخصی که اتفاقامذهبی بودمرده خادم حرم بود بااینکه دوسال پیش۳۰۰ تومن ازمون گرفت ولی دقیق گفت شوهرت مریضه و......

میکاپ آرتیست مشهد_mua