2777
2789
عنوان

اگزما دست😭😭😭

853 بازدید | 29 پست

یکی دوهفته هست ک دستام ولای انگشتام قرمز میشد ومیخارید الان امروز ۳جایه دیگه اضافه شده هم رویه دست وانگشتام لای انگشتا و مچ دستم واقعا دارم اذیت میشم پماد هیدرو کورتیزون هم دارم میزنم ولی خوب نشد 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یکی رو می‌شناختم اگزمای شدید داشت هیچوقت خوب نمیشد هرکار می‌کرد هر دارویی میزد هر جایی میرفت

رفت روانپزشک قرص داد اوکی شد

از استرسه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی رو می‌شناختم اگزمای شدید داشت هیچوقت خوب نمیشد هرکار می‌کرد هر دارویی میزد هر جایی میرفت رفت رو ...

واای جدی میگی🥺یاخدا

واای جدی میگی🥺یاخدا

یاخدا چیه ی قرصه دیگ از ماتریکس ک خارج نشده

نمیدونم البته باید ببینی از استرس هست یا نیست

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
از اين كرمهايي ك ي چيزي دارن درست نميدونم اوره يا كروم  يا چي از اونا بزن ي تركيب اضافه تر ...

کرم ثمین هم زدم بله اوره داره ولی جواب نداد🥲

شايد ي چيزي شما رو زده  دونه هاش چ شكلي هست؟ ابدار؟

ن عزیزم حالت ترک خوردگی و قرمزی ،ترک های زبر وزمخت ک حتی ترک خوردگی باعث خون اومدن میشه

از اين كرمهايي ك ي چيزي دارن درست نميدونم اوره يا كروم  يا چي از اونا بزن ي تركيب اضافه تر ...

واسه اگزما ثمین، وازلین ۲۰ درصد، دارو های کورتون دار اینارو میدن معمولا...

منم اینجوری بودم دوران کرونا شکر خدا خ ب شدم

همش از استرسه

ببین با مایع های ظرف شویی هرچیزی نزن صابون بچه استفاده کن بنظرم ی دکتر پوست خوب برو

غذای ادویه دار کمتر استفاده کن

دستوشنخی و نیتریل خیلی بهترن

سیتریزین یا فکسوفنادین اگ داری بخور ضدحساسیته

باید دکتر بری 

و ریلکس باشی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اگه خارشم داری بتامتازون و ویتامین ا د بزن عالیع،

بله خارش هم داره ،باشه ممنون فردا میگیرم امتحان میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز