2821
2789
عنوان

اگزما دست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 29 پست
منم اینجوری بودم دوران کرونا شکر خدا خ ب شدم همش از استرسه ببین با مایع های ظرف شویی هرچیزی نزن صا ...

آره عزیزم حتما باید دکتر برم هرروز داره بدترمیشه🥲

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیزم حتما باید دکتر برم هرروز داره بدترمیشه🥲

دیر بری ب ضرره من تجربه کردم 

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
با صابون بچه بشور دست هاتو و حدالامکان خیلی با آب کارنکن و دستکش بپوش

همین دستکش دست نکردن پدرمو درآورده دستم ۲۴ساعته توآبه بکوب مشغول شستن وسابیدنم ،حتی هرروز با وایتکس همه چیو میشورم بازم دستکش نمیپوشم همیشه اینحوری بودم ولی الان تقریبا ۲هفتس دستم اینجوری شده

دقیقا مشکل منو داری عزیزم. باید همیشه برای شستن ظروف از دسکش اسفاده کنی موقع گردگیری هم از دستکش نخی. یه فرمول کرم هم بهت میگم صد در صد جوابه

۵۰ گرم کرم اوره اوسرین+۲تا آب مقطر خوب با هم مخلوط کن بعد یه کرم فلئوسینولون بهش اضافه کن کرمش یکم رقیق میشه ولی عالیه

کرم ثمین هم زدم بله اوره داره ولی جواب نداد🥲

سه سال با این بیماری لعنتی زندگی کردم .دستام میخارید در حد جنون.انگار استخونام میخارید.

چاره ش فقط و فقط پماد مومتازون شرکت بهسا بود برا من. الحمدلله رب العالمین سه روزه خوب شدم.

اگه بهتر شدین برا حل مشکلات زندگیم دعا کنین عزیزم🌱

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
ن عزیزم حالت ترک خوردگی و قرمزی ،ترک های زبر وزمخت ک حتی ترک خوردگی باعث خون اومدن میشه

ببين دقيقا انگارمن ترك ميخوره خون مياد پماد كورتام يا كلوتريمازول نميدونم يا كلوبتازوله وقتي ميزنم تا يه مدت خوبه باز عود ميكنه از اول بارداريم شروع شد الان ٥ماهه زايمان كردم هنوزم دارمش بيين ميخارونمو گريه ميكنم 

به یه غذای حساسی من به شیر قهوه دارچین حساسم البته یکی دوبار بخورم چیزی نمیشه ولی اگه هر روز بخورم دستم پوست پوست میشه خشک قرمز میشه رفتم عطاری بهم دوتا شربت داد شربت سودا تصفیه خون خیلی عالیه دارو خانه بهم دو تا پماد داد اوره ۲۰درصد دکتر ژیلا با هیدروکرتیزون گفت با هم مخلوط کن بزن پماد فوئولوسیون‌ خیلی عالیه بعضی وقتها با اوره ترکیب میکنم میزنم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

همین دستکش دست نکردن پدرمو درآورده دستم ۲۴ساعته توآبه بکوب مشغول شستن وسابیدنم ،حتی هرروز با وایتکس ...

عزیزم دستت بهتره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزیزم دستت بهتره

سلام گلم دکتر دوتاپماد داد مصرف کردم خوب شدم الان بازم وایتکس اینا یا مایع دست بزنم باز قرمزیا میزنه بیرون 🥲

سلام گلم دکتر دوتاپماد داد مصرف کردم خوب شدم الان بازم وایتکس اینا یا مایع دست بزنم باز قرمزیا میزنه ...

چقد سخته پس

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
2823
2791
2779
2792