راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ن عزیزم حالت ترک خوردگی و قرمزی ،ترک های زبر وزمخت ک حتی ترک خوردگی باعث خون اومدن میشه
ببين دقيقا انگارمن ترك ميخوره خون مياد پماد كورتام يا كلوتريمازول نميدونم يا كلوبتازوله وقتي ميزنم تا يه مدت خوبه باز عود ميكنه از اول بارداريم شروع شد الان ٥ماهه زايمان كردم هنوزم دارمش بيين ميخارونمو گريه ميكنم
به یه غذای حساسی من به شیر قهوه دارچین حساسم البته یکی دوبار بخورم چیزی نمیشه ولی اگه هر روز بخورم دستم پوست پوست میشه خشک قرمز میشه رفتم عطاری بهم دوتا شربت داد شربت سودا تصفیه خون خیلی عالیه دارو خانه بهم دو تا پماد داد اوره ۲۰درصد دکتر ژیلا با هیدروکرتیزون گفت با هم مخلوط کن بزن پماد فوئولوسیون خیلی عالیه بعضی وقتها با اوره ترکیب میکنم میزنم
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️