2777
2789
عنوان

اسکرین پیاماش...بیایید دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه کیهههههه 

این از کجا اومده 

یه تفاله نمیتونه راجب الماس نظر بده این خودش تفاله است به حرفش توجه نکن فک کن کابوس بوده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

چند سالشه 

از چت کردنش معلومه کم سنه و بی شخصیت 

خاک تو سرش 

خودش بی خانوادست که تربیتش اینطوریه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
این دیگه کیهههههه  این از کجا اومده  یه تفاله نمیتونه راجب الماس نظر بده این خودش تفاله ...

ایییی دلم خونه😭😭😭😭😭😭

اییی دلم خونهههه😭😭😭

حق من این نبود😭😭😭😭

باورم نمیشه واسه همچین اشغالی گریه میکنی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

ولش کن گمشه بره

پسرک اشغال چ اعتماد به نفسی هم داره 

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
چقدر بچگانه و ناپخته و احمقانه س پیاما. من باشم ، حتی ثانیه ای ب همچین آدمی حرف نمی‌زنم 

حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭

من چ گناهی کردم گیر این افتادمممم😭😭😭😭😭😭

خدااا کجاستتتتت😭😭😭

ببخشیدا خیلی اویزونی

کلا پیاماشو سین نزن

ازززهمه جا بلاکش

کن

انقد موفق شو انقد خوشگل شو انقد بااعتماد بنفس شو ک حسرت ی دیقه داشتنتو بکشه

پسره ی هول

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!