2777
2789
عنوان

نامزد لوس

311 بازدید | 39 پست

بچه ها من و نامزدم دوساعت پیش با موتور باهم رفتیم بیرون کار داشتیم، بعد نامزدم بهم میگه رو موتور یه جوری وانمود کن ک بقیه هم بفهمن زن و شوهریم یه چند باری رو موتور به شوخی و اروم زدم رو شونش ک اروم بره، بعد باهام دعوا کرد ک چرا اونجوری کردی تو حق نداری ازاین کلمش بدم اومد مگه من چیکار کردم، دیگ باهاش حرف نزدم کاملا سنگین رفتار کردم ک ب قول خودش بقیه هم بدونن، من اصلا جلف بازیم در نیاوردم خودم میدونم ک زشته و کاری نمیکنم بعد اون حرفش چندتا کلمه گفت ک باهام حرف بزنه همش تکرار کرد اخر گفتم موخمو نخور ناراحت شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست پسرته؟  کسی ک بخوادت از همون اولش از نشون دادنت ب بقیه خجالت نمیکشه

نه نامزدیم، زن و شوهریم میگه رو مدتور وقتی اینجوری میکنی فکر میکنن دوست دخترمی دو سدارم یه جوری بشینی بدونن زنمی

من که متوجه نشدم .گفت مردم بفهمن یا نفهمن؟ 

حالا زدی رو شونش مردم فهمیدن یا نفهمیدن؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نه نامزدیم، زن و شوهریم میگه رو مدتور وقتی اینجوری میکنی فکر میکنن دوست دخترمی دو سدارم یه جوری بشین ...

مدل نشستن فرق داره آیا؟!!!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من که متوجه نشدم .گفت مردم بفهمن یا نفهمن؟  حالا زدی رو شونش مردم فهمیدن یا نفهمیدن؟

میگه وقتی یه حرکاتی میزنی اینارو دوست دختر، دوست پسرا میکنن، زن و شوهرا سنگین رفتار میکنن

میگه وقتی یه حرکاتی میزنی اینارو دوست دختر، دوست پسرا میکنن، زن و شوهرا سنگین رفتار میکنن

وااا .زنو شوهر های جوون و تازه مزدوج شده ،اوناییکه هنوز بینشون تازگی هست هم شیرین بازی دارن .

نامزدت نمیدونه تفهیمش کن .

اسی همسرت جوگیره الان 😄 اخه یعنی چی همه فکر کنن زنمی 😁 مگه کسی از رو موتور نشستن تشخیص میده که زن ...

والا طرز فکر اونه میگه اگه بچسبی بهم یا باهام شوخی میکنی فکر میکنن دوستیم ولی اخر شبا ک خیابون خلوته همین حرکاتو میکنم خوشش میاد هیچیم نمیگه 

نه نامزدیم، زن و شوهریم میگه رو مدتور وقتی اینجوری میکنی فکر میکنن دوست دخترمی دو سدارم یه جوری بشین ...

بگو چیکار کنم میخای قمبل کنم پشت موتور.

چ حرفایی میزنه خیلی لوس و بچس

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز