2777
2789
عنوان

نامزد لوس

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست
وااا .زنو شوهر های جوون و تازه مزدوج شده ،اوناییکه هنوز بینشون تازگی هست هم شیرین بازی دارن . نامزد ...

نمسدونم از زیاد مغرور بودنشه شاید، اخه من کاریم نمیکنم نمیاد نمیدونم رو چ حسلبی میگه خب ب قول شما منم از ذوقم اینکارو میکنم دیگ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسی همسرت جوگیره الان 😄 اخه یعنی چی همه فکر کنن زنمی 😁 مگه کسی از رو موتور نشستن تشخیص میده که زن ...

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مال منم خ لوسه 

خیلی لووووس

من همیشه دنبال یکی بودم که ناراحت میشیم تقصیر منم هست اون بیاد جلو 

الان اکثرا من میرم جلو انقدر لوسه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
میگه وقتی یه حرکاتی میزنی اینارو دوست دختر، دوست پسرا میکنن، زن و شوهرا سنگین رفتار میکنن

خب بگن مگه حرف مردم مهمه 

بگو ی کلاس برات بزاره  انواع نشستن رو موتور و برداشت و نظر مردم😂😂

خدایا شکرت 🙃
بگو چیکار کنم میخای قمبل کنم پشت موتور. چ حرفایی میزنه خیلی لوس و بچس

من خیلی باحرفش ناراحت شدم باهاش حرف نزدم بعد ک من یه کلمه گفتم موخمو نخور ناراحت شد یعنی من حق ناراحت شدنو ندارم

وااااا من ۱۰ ساله ازدواج‌کردم پشت موتور چنان بغلش میکنم که انگار نامزدیم خودشم دوست داره بعضی وقتا که سنگین رفتار میکنم میگه کاش من از این‌موتور خفنا داشتم‌تو تحویلم میگرفتی

مرد باید با احساس باشه عادتش بده

مال منم خ لوسه  خیلی لووووس من همیشه دنبال یکی بودم که ناراحت میشیم تقصیر منم هست اون بیاد جل ...

وای منم همش من معذرت خواهی میکنم بااینکه اون مقصره واقعا اذیت میشم اینحوری نادیده میگیره ادمو 

من خیلی باحرفش ناراحت شدم باهاش حرف نزدم بعد ک من یه کلمه گفتم موخمو نخور ناراحت شد یعنی من حق ناراح ...

حق باتوئه ولی اون خیلی لوس و پررو شده

یه صلوات برام میفرستی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️