2777
2789

اصلا حال ندارم شام درست کنم

الان تو قابلمه مرغ ریختم و مواد قرمه 

بدون لوبیا و.. شوهرم اخر از دستم فرار میکنه با این غذا درست کردنم😂

مثل چند شب پیش که ماکارانی و برنج و چند تا چیز دیگه قاطی کردم درست کردم 

بیچاره اونشب خیلی گرسنه اش بود اما وقتی دید چی درست کردم تصمیم گرفت رژیم بگیره😂😂

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بد نمیشه تنوع خیلیا قرمه با مرغ درست میکنن ولی خواهرم برنج و ماکارونی و چندتا چیز نکن دیگه مریض میشی 😁😅

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چه کاری بود کردی دختر. راحت مرغاتو ریش ریش میکردی با پیاز داغ و زرشک میریختی روی برنج محشر میشد

هی حوصله میخواد خواهر 

راستش من باردارم ، از وقتی فهمیدم باردارم بجای اینکه شوهرم مراقبم باشه من مراقب ویارش بودم

اخه پزشکمون گفته این یه اختلالیه نادر هم هست وثتی زن باردار میشه مرد بجاش بالا میاره و ویار میکنه

از وقتی شنیدم هنوز تو شکم اما چه کنیم یروز اقا ویار پرتقال میکنه ویار انجیر کرده امشب ،‌ من چمیدونم چی واسش درست کنم

خودم که با این شکم حال ندارم بازم بنده خدا خودش چند ماهه غذا درست میکنه

چشم ها دریچه ی روحن!...

چرا مواد غذایی رو حیف و میل میکنی. یا کلاً درست نکن، یا اگر وقت میذاری درست کنی حتی حوصله هم نداری، غذای خوب بپز. 

من قرمه سبزی با مرغ دوست ندارم، چه برسه به اینکه لوبیا هم نداشته باشه. 

بیچاره شوهرت

بیچاره من

عزیزم شما جاییو میشناسی انجیر داشته باشه من که پیدا نمیکنم

تره بار رفتم نبود 

شوهرم دیوونم کرده الان میفهمم مردا از ویار زنشون چی میکشن 😂😂

چشم ها دریچه ی روحن!...