2777
2789
عنوان

گردنبند گرون

132 بازدید | 41 پست

سلام من دیروز رفتم یه گردنبند ۲۸ گرمی خریدم ۸۷ میلیون تومن شد آخه مگه چقدر کارمزد و اجرت میگیرن که این قیمت شده به نظرتون بهم انداخته؟ واقعا فکرم مشغوله الان کلا اعصابم خورده کاش نمیخریدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کارمزد ومالیات ازت کشیداااا

باید طلافروش شناس باشی

من ی. کارتیر خریدم یکیشون بهم گف ۲۲

بعدرفتم پیش یکی دیگه ک اشنابود تقریبا بهم داد۲۰و۸۰۰

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
طلا گرمی چند بود و چند درصد اجرت و سود گرفت ازت؟

۲میلیونوو۴۳۷

حالا ۲۸گرمو حساب کنی،،خیلییی کشیده

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
دومیلیون و چهارصد . درصد اجرت و سودو نگفت منم نپرسیدم البته ۸۰ تومنشو دادم ۷ میلیونش مونده

تو فاکتور مینویسه البته اگه برای سود میخری باید کارکرده بخری ولی اگه چشمتو گرفته بود و حالا حالاها قصد فروش نداری لذتشو ببر من طلا گرمی ۸۰۰ بود یه سرویس حدود۲۸ گرمی خریدم ۲۸ ملیون اون موقع ۵ ملیون سود دادم خیلی دلم میسوخت ولی الان میبینی که سود کردم.فدای سرت.

تو فاکتور مینویسه البته اگه برای سود میخری باید کارکرده بخری ولی اگه چشمتو گرفته بود و حالا حالاها ق ...

نه کلا طلا نداشتم هر چی داشتم قبلا فروختم خونه خریدیم اینو بعد چهار سال طلا نداشتن خریدم که واقعا خیلی گرون شد گفتم که به نظر شما زیاد کارمزد کشیده روش هفت تومنشو ندم 

نه کلا طلا نداشتم هر چی داشتم قبلا فروختم خونه خریدیم اینو بعد چهار سال طلا نداشتن خریدم که واقعا خی ...

اگه میتونی نده ولی بعید میدونم طلا فروشه قبول کنه البته که زیاد گرفته حالا دوست داشتی یه عکس ازش بذار حالشو ببریم.