2777
2789
عنوان

گردنبند گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 41 پست
نه کلا طلا نداشتم هر چی داشتم قبلا فروختم خونه خریدیم اینو بعد چهار سال طلا نداشتن خریدم که واقعا خی ...

اون هفت تومنو ندی بازم سیزده تومن اجرت پرداخت کردی ک کم پولی نیس. چ لاشخورایین یه سری طلا فروشا

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
اون هفت تومنو ندی بازم سیزده تومن اجرت پرداخت کردی ک کم پولی نیس. چ لاشخورایین یه سری طلا فروشا

اکثرشون حروم خور هستن من تاحالا طلافروش با انصاف ندیدم .موندم با این پولای حروم چجوری بلایی سرشون نمیاد

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکثرشون حروم خور هستن من تاحالا طلافروش با انصاف ندیدم .موندم با این پولای حروم چجوری بلایی سرشون نم ...

آخ گفتی. خیلی کم آدم درست توشون پیدا میشه. همشونم ادعا دارن ما از بقیه منصف تریم😒

تو این مملکت واقعا نمی‌دونم چجوری میشه ارزش پولو حفظ کرد اون از طلا فروشامون اونم از پول ملی 

تو این مملکت واقعا نمی‌دونم چجوری میشه ارزش پولو حفظ کرد اون از طلا فروشامون اونم از پول ملی 

آره بابا آدم میره طلا بخره ک سود کنه نصف پولشو ضرر میکنه مگ اینکه ده سال بذاری از خریدت بگذره تا ظاهرا ضررت جبران بشه. من سر سکه گرمی ششصد تومن ضرر دادم حالا خود سکه چقد بود پولش؟ 2100🤦‍♀️

مبارکت باشه. اون بیست تومن اجرت این گل گلیای گردنبندته. ب خوشی بپوشی اماکاش یه ساده تر ولی سنگین تر برمیداشتی

با همین پولای مفت دو روزه صاحب بهترین خونه ها و ماشین میشن

خدا ازشون نگذره آدم حسابی و خدا شناس توشون ب سختی پیدا میشه

مبارکت باشه. اون بیست تومن اجرت این گل گلیای گردنبندته. ب خوشی بپوشی اماکاش یه ساده تر ولی سنگین تر ...

مرسی عزیزم اینقدر گردنبنداش مضخرف بود که اینو برداشتم تازه ازش خوشمم نمیاد دیگه اینقدر مامانم اصرار کرد این طلا فروشی آشناست که خریدم 

خدا ازشون نگذره آدم حسابی و خدا شناس توشون ب سختی پیدا میشه

من که ادم حسابی توشون ندیدم .تازه من خودم بلدم حساب کنم وقتی میرم طلافروشی خودم حساب میکنم طرف ناراحت میشه😅😅🤣

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠