2777
2789

دوروز پیش شوهرم برای تولدش سوپرایز کردم کافی بردمش دوتا دوستممونم دعوت کردم براش کیک خریدم.... بعد دیشب یدونه از عکس هایی ک فقط دستمون کیک توش معلوم بود گفتم بزار استوریت ... گفت باشه ... منم عکسامون تو استوریم گزاشتع بودم ... الان فهمیدم ک دورغگی گزاشته و فقط من گزاشتع ببینم همه رو هایدکرده شما باشید چیکار میکنید چرا نمیخواد ؟ چرا هیچ وقت ی استوری عاشقونه نمیازه همش میترسم پهنون کاری داشته باشه توروخدا یچیزی بگید 

بیخیال بابا مردا همینن حس میکنم خجالتین برا استوری گذاشتن😂

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مردا اهل اینوچیزا نیستن فکر کنم 

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

بهترین کار رو میکنه از نظرم

چرا باید همه خوشی شما رو ببینن؟؟خیلی چشمشون شوره

من اوایل عکس بچه ها و شوهرمم میذاشتم ولی دو ساله هیچ عکسی از زندگیم نذاشتم

چون میدونم خیلیا نمیتونن برن بیرون گردش یا دورهمی فامیل حتی خونه بابا بزرگا برن

پس چرا خودمو بندازم سر زبونا؟

شاید شوهرم غیرتی دوست نداره عکسی از شما رو با دوستاش به اشتراک بذاره شاید خجالتیه 

ولی بنظر من شوهرتو مقصر ندون 

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

منم دوس ندارم

از زندگی شخصیم استوری نمیزارم

اتل متل یه مورچه   قدم میزد تو کوچه   اومد یه کفش ولگرد  پایِ اونو لگد کرد  مورچه یه پاش شکسته   راه نمیره نشسته  با برگی پاشو بسته   نمیتونه کار کنه  دونه هارو بار کنه  تو لونه انبار کنه.  حتما داری با ریتم میخونی؟! از سنت خجالت بکش😏😂

استوری گداشتن چیه ک خودت درگیرش میکنی من و همسرم هر دو هیچ وقت استوری و پست عاشقانه نمیداریم ۹ ساله ازدواج کردیم

هنوزم عین روز اول همدیگه رو دوست داریم این خودم نمیگم همه  دوست و اشنا میگن چون عاشقانه همدیگه رو واقعا دوست داریم همیشه بهمون میگن لیلی و مجنون

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره