2777
2789
عنوان

راست میگن هیچ مردی ارزش نداره .... چون

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 42 پست
 ی تشکر استوری کردن چی بود مگه زنش نیستم شاید پنهون کاری داره

نبابا فکر بد نکن همین که از خودت زبونی تشکر کرده کافیه چرا باید حتما بقیه هم ببینن

خودتو درگیر این چیزای الکی نکن بهشم چیزی نگو دیگه متوجه شدی که شوهرت از استوری گذاشتن خوشش نمیاد پس دیگه ازش نخواه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی استوری و عکس میزاشتم اما الان دو سال بیشتره کلا اینستاگرام رو بستم ...جز فضولی و حسادت اطرافیان چیزی نداره

اکثر خیانت ها از همین هاست

به نظرم نه خودت بزار نه همسر

تجربه شخصیم اینو میگه

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
یبار منم به شوهرم گفتم عکس دخترمون رو استوری کن برا روز دختر گفت نه بدم میاد الان میان پیام دادن خ ...

دلم میخواد امد خونهبگم گوشیت بیار ببینم استوری کیا دیدن ضایعش کنم فقط حس شک دارم حس میکنم نکنن چیزی داره نمیخواد نشون بده منو

دلم میخواد امد خونه بگم گوشیت بیار ببینم استوری کیا دیدن ضایعش کنم فقط

نه به جشن تولد گرفتنتون،نه به اینکه دنبال ضایع کردنش هستید.

اگه فقط به خاطر استوری نذاشتن حساس شدید، به نظرم زیاده‌رویه.

بشه مگ میترسم حالت شک دارم خیلی عصبیم خیلی

ای بابا حساس نشو 

من خودم مجردم ولی ازدواج کنم ترجیح میدم استوری عاشقونه نذارم کلا هرچی پرایوت تر راحت تر

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
منم خیلی استوری و عکس میزاشتم اما الان دو سال بیشتره کلا اینستاگرام رو بستم ...جز فضولی و حسادت اطرا ...

دلم میخواد امد خونهبگم گوشیت بیار ببینم استوری کیا دیدن ضایعش کنم فقط میترسم پنهون کاری داشته باش یا اینکه نخواد منو کسی بفهمه تو پیجش زن زیاد هس

و منی که کلاً یه پست تولد همسر دارم و یه پست تولد فرزند😂

از زمانی که فیلترینگ اومد هم کلا اینستا رو حذف کردم😊

بیخیال تورو خدا.

حس میکنم دلت میخواد نمایش بدی بقیه ببینن چقدر هزینه کردی.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شما استوری عاشقانه ببینی چشمهات نحس و شومه؟

نمیدونم کسی از انرژی و ارتعاش چشمای خودش خبر نداره

بعدش هم من خیلی دیدم یه نفر تو زندگی شخصی خودش شوهره اندازه سگ هم این زن رو به حساب نمیاره خب اون ادمی که تو روابطش مشکل داره کافیه یه لحظه تو دلش بگه خوشبحالشون

همین خوشبحالشون کلی گند میزنه به زندگی اون زوج یا پارتنر عاشق

و اینکه اینم یه واقعیته اکثر دوستان و اقوام توایران چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

و منی که کلاً یه پست تولد همسر دارم و یه پست تولد فرزند😂 از زمانی که فیلترینگ اومد هم کلا اینستا ر ...

اتفاقا من یدونه ‌‌‌پست استوریم ندارم اینمدلم خواست چون هیچ وقت نمیخوام ازش بزاره خودم بزارم بعد مدتها یدونه استوری گزاشتماونم از خوشحالی زیاد همین