2777
2789
عنوان

پول ندارم😔

327 بازدید | 24 پست

تولد دختر پنج ساله مه

چیکار کنم خوشحال شه  وضع مالی داغون و نمی تونم بیش از۲۵۰ هزینه کنم

باید پول کارتو برسونم تا سی ام

تو خونه ام غیر رب و روغن وسیب زمینی پیاز

چیزی نداریم

عاشق پیتزاس  اگ بگیرم کیک نمی تونم بگیرم

کیک بگیرم شام چی درس کنم براش

راهنمایی لطفا😢

دوس داشتم یه تولد عالی میگرفتم دوستاشو دعوت میکردم ولی شرمنده ام

چند روز پیش میگف عروسک باربی بگیر برام😭

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام رو همون چیز معمولیی که قرار بوده بپزی بپز

یه کیکم براش درست کن

پولتو برو براش عروسکی که دوست داره بخر ذوق کنه

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
پیتزا بگیر بنظرم کیک خیلیییی کوچیک ک گرون نشه خیلی 

این کیک مینی های خیلی خیلی کوچیک الان ۱۵۰ به بالاست

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
عزیزم نمیشه از یکی قرض بگیری یه مقدار؟؟؟  کیک خودت درست کن یه عروسکم براش بگیر

کلی قرض داریم  تا عید دست مون وحشتناک تنگه

اگ همون پودر کیک م بگیرم با یکم خامه روش ۱۰۰ تومنش میره

ینی میگی بقیه شو کادو بگیرم یا  پیتزا

شکموعهه یکم

ی پودر کیک بخر پنجاه با چندتا بادکنک بعد برو باقیش ی عروسک روسی کوچولو هفتاد هشتادی بخر ، بعد چندتا ...

عاالی بود ولی کیک و کم نگفتی 😅

تخم مرغ و شیر و یکم خامه واسه تزیین روش همون ۱۰۰ میشه

کلی قرض داریم  تا عید دست مون وحشتناک تنگه اگ همون پودر کیک م بگیرم با یکم خامه روش ۱۰۰ تومنش ...

عزیزم من سوپرمارکتا دیدم تازگیا مینی پیتزا میارن25 تومن 

دیگه فقط برا دخترت بگیر 

50 تومن پیتزا بگیر یه کیک کوچیک به قول خودت100 تومن 

100 تومن دیگه هم یه عروسک کوچیک 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿