2777
2789
عنوان

پول ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 24 پست
شام رو همون چیز معمولیی که قرار بوده بپزی بپز یه کیکم براش درست کن پولتو برو براش عروسکی که دوست د ...

یا ببرم خانه ی کودک بلیطش  ۷۰ تومنه یه ساعته

اومدنی هم یه کیک کوچیک بگیرم براش

سیب زمینی بزرگ براش سرخ کنم سس قرمز بگیرم 

خوبه؟

ولی کادو دیگ نمیشه

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
یا ببرم خانه ی کودک بلیطش  ۷۰ تومنه یه ساعته اومدنی هم یه کیک کوچیک بگیرم براش سیب زمینی بزرگ ...

خانه کودک رو یادش میره ولی عروسکش براش میمونه چون خودشم دوست داره کلی باهاش بازی میکنه

بازم خودت صلاحشو بهتر میدونی

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر اماده بخر تو خونه کیک درست کن

اگه تو خونه ارد تخم مرغ بگین پودر وانیل شکر داری پودر نخر به جا شیر هم اب بزن با یدونه تخم مرغ هم میشه میتونی اگه پودر کاکائو داری بزنی نداری هم ساده با ارد نون بربری هم میشه

من اینجوری درست میکنم تو قابلمه خوب میشه

خواستی دستور بدم انشالا بزودی وضع اوضاع مالیتون خوب بشه

بشین گریه کن😒😒😒 مگه هر چی گفتن باید همون بشه براش یه مینی کیک بخر با یه مینی پیتزا  بعدم ...

عزیز پارسالم بیمارستان بستری بودم میخواستم امسال جبران کنم

حیف

اخی انشالله خداازجایی برات برسونه

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

عزیز پارسالم بیمارستان بستری بودم میخواستم امسال جبران کنم حیف

گلم اول اندازه پولت براش جشن بگیر اگرررر اعتراض کرد بهش توضیح بده و ازش تشکر کن که درک میکنه

بعدشم نذار برا سال بعد مثلا اگه یک ماه دیگه پول دستت بود جبران کن بگو این برا تولدت بوده دیر رسیده

بچه ۵ ساله که چیزی متوجه نمیشه.

🟠 از این کیک خامه ای های دونه ای چند تا بگیرین.

🟢 مینی پیتزا واسه خود بچه بگیرین.

🔵 بقیه اش هم وسایل یه شام سبک برای خودتون و شوهرتون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ۵ ساله که چیزی متوجه نمیشه. 🟠 از این کیک خامه ای های دونه ای چند تا بگیرین. 🟢 مینی پیتزا واس ...

برای شام که پول هس

منظورم کل هزینه برای تولدش ۲۵۰ هس

برای شام که پول هس منظورم کل هزینه برای تولدش ۲۵۰ هس

با همین هم میشه.

تولد رو ساده تر بگیرین.

برای آینده و بقیه ی مناسبت ها براش جبران کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.