2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

15 بازدید | 13 پست

سلام. بچه ها من شش ساله یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. واسه هشت ساعت کار چهار و نیم همونم تیکه تیکه می ده. باید ازش حقوق گدایی کنیم. حالا کار بهتری واسم جور شده که بیمه و حقوق خوب داره. از یه هفته پیش گفتم می خوام نیام دیگه.  الکی گفتم مامانم مریضه نمی تونم بیام. قبول نکرد. گفت چند ساعت بیا اقلا. نیرو نیست. چی کار کنم. می دونم که اگه بخوام دیگه نرم هی زنگ می زنه که بیا.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خو اونجوری بیشتر گیر می ده. 

نگران نباشید

ما حاضریم دروغ بگیم تا دیگران از ما ناراحت نشن ولی رضای خدا تو اولویت ما نیست 

تازه  اونم کسی که قطعا به فکر منافع خودشه نه شما! وگرنه وضع حقوقیتون این نبود!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
نگران نباشید ما حاضریم دروغ بگیم تا دیگران از ما ناراحت نشن ولی رضای خدا تو اولویت ما نیست  ت ...

آره. شش سال کار بدون بیمه. مرخصی هم هیچی. عیدا سر کار. تعطیلی سر کار. تاسوعا عاشورا سر کار. تازه بدون اضافه کاری. و عیدی. توی یه دفتر سع تا بودیم. فقط من موندم. حالا میگه بری کسی نیست. چهار تا دفتر داره تو هر کدوم یه نفر هست 

آره. شش سال کار بدون بیمه. مرخصی هم هیچی. عیدا سر کار. تعطیلی سر کار. تاسوعا عاشورا سر کار. تازه بدو ...

اصلا ایشون قانونا به شما بدهکاره

موندن بیش از این یعنی ظلم به خودتون

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
نه بابا. درست حقوق نمی ده. باید ده بار هی بگیم. حقوق یه ماهو قسطی می ده. 

پس برو نیاز نداری همه رو راضی نگه داری

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..