2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 24 پست
پیاده روی برم مشکلی نداره؟

چقد؟البته اگه نری بهتره کلا ماه اول خیلی مهمه که جنین تو رحم جا بگیره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد نیم ساعت ولی اینجوری ک گفتی نمیرم دیگ میترسم 

اره فعلا یکم استراحت کن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
چقد؟البته اگه نری بهتره کلا ماه اول خیلی مهمه که جنین تو رحم جا بگیره

تو اولین بار ب کی گفتی؟من نمیدونم چرا دوس دارم فعلا قایمش کنم😂هنوز ب باباشم نگفتم😐البته گفتم آز بدم و مطمئن بشم بعد.۷ساله ک ازدواج کردم .دختر عمو پسر عموییم همه عمه ها منتظر بچه ما بودن حتی بچمونم میشه نبیره همه خیلی خوشحال میشن ولی نمیدونم چرا میخام فعلا ب کسی نگم

🫤
تو اولین بار ب کی گفتی؟من نمیدونم چرا دوس دارم فعلا قایمش کنم😂هنوز ب باباشم نگفتم😐البته گفتم آز بد ...

همون صبح مثبت شد به شوهرم گفتم،منم بعدچهارسال بچه دارشدم،بعدش ازمایشمو گرفتم ب مادرمو مادرشوهرم‌گفتم،ولی خب ازشون خواستیم فعلاب کسی نکن و واقعا نگفتن.من الان تو شش ماهم،اره منم همین حس قایم کردنو داشتم😅ولی بنظرم تا سونو قلب نذار زیاد پخش بشه