2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

79 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من 3۰ مهر سونو رفتم یه فولی ۱۸ داشتم و۱ مهر آمپول آزاد سازی Hchزدم و بعدش اقدام داشتم.دقیقا ۱۵ روز بعد آمپول بی بی چک زدم و منفی بود و گفتم تمومه دیگه ۱۸ مهر باید پریود میشدم ک نشدم و امروز ک ۱۹ مهر بی بی چک زدم ک ی خط افتاد فاصله دسشویی تا برم اتاق ۱ دقیقم نشد ک بی بی چکو نگاه کردم دیدم یه هاله افتاده و بعدا یکم پر رنگ شد.میتونه کاذب باشه یا باردارم؟کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟

🫤

الان که ابانه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم آبانه از خوشحالی قاط زدم😂

😃مبارکه عزیزم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
شما بارداری عزیزم؟

اره