2821
2789

زعفرون

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

دکتر برو شاید تنبلی یا کیست داری

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چهار روزه دارم زعفرون و ابجوش میخورم

شایدبارداری

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

عزیزم اصلاح سبک زندگی کن

یعنی چی

تنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور 

روغن استفاده نکن تو غذات و روغن کنجد بریز

ورزش کن باشگاه برو

اب خیلی بخور

هروز یا یک روز در میون حمام برو موهاتو حتما خشک کن با سشوار ک سرما نخوری

هروز شورتت رو عوض کن و در روز دو بار عوض کن شورتت رو 

بدنت رو گرم نگه دار فلفل رو بیار تو غذات توی زمستون هم ی شال ببند ب کمرت یا ی پتو بنداز رو خودت ک بدنت یخ نکنه

استرس نداشته باش چون استرس خودش باعث هزارتا مریضیه و سمه

توی خونه نیازی نیست لباس زیر بپوشی

فست فود و پنیر پیتزا نخور