2777
2789
عنوان

میخوام گریه کنم

38 بازدید | 11 پست

ازمون قلم چی خراب کردم اینقد که کندم اینقد که مثل دیوونه ها درسنامه رو ول نمیکنم 

دخترای اطرافم اصلن چیزی نمی نویسن حتی سوالات ریاضی و فیزیک و ولی جواب میدن من نمیتونم

سلام عزیزم خوبی؟  دیشب خوابیدی ؟ ناراحت نباش تازه اولشه هنوز وقت داری با تمرین وتست زمان دار س ...

نه نتونستم بخوابم قبلشم دعوا کردم تمرکز نداشتم

الان از برنامه قلم چی عقبم این ازمون حرکت شناسی تموم کرد من هنوز تمومش نکردم 😞

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه نتونستم بخوابم قبلشم دعوا کردم تمرکز نداشتم الان از برنامه قلم چی عقبم این ازمون حرکت شناسی تموم ...

خب شاید بخاطر همین خوابت و دعوا بوده که تمرکز نداشتی ناراحت نباش 

طوری نیست تو ایستگاه های جبرانی بخون و جبرانش کن کلا حرکت شناسی فصل طولانیه 

تو آزمون ۱۷ آذر حرکت شناسی هست بازم

خب شاید بخاطر همین خوابت و دعوا بوده که تمرکز نداشتی ناراحت نباش  طوری نیست تو ایستگاه های جبر ...

ایستگاه جبرانی چیه

نمیدونم بنظرم خودمو خیلی اذیت میکنم در کنار شوهرم نمیشه درس خوند و نتیجه ی خوبی گرفت 

ایستگاه جبرانی چیه نمیدونم بنظرم خودمو خیلی اذیت میکنم در کنار شوهرم نمیشه درس خوند و نتیجه ی خوبی ...

یسری آزمون ها هست که مطالب آزمون های قبل هم جزو بودجه اش هست میشه ایستگاه جبرانی مثل آزمون ۱۷ آذر که حرکت شناسی داره یا آزمون ۱۵ دی 

انشالله که میشه امید داشته باش و تلاشتو بکن بقیش را بسپر به خدا ولی ناراحت نباش استرس نداشته باش 

در آرامش و با حال خوب درس بخون