زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:) حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند سالی بیماری ها شبیه میکروبی ویروسی هست مثل بمب شیمیایی میباشد شاید یه نوع جنگ هستش یا نوع فروش دارو برا پول دارشدن افرادی خیلی مشکوک هست کل جهان هستش باید تو غذا خوردنمون به اورگانیک بدون سم و نوشیدنی هامون بدون مواد نگهدارنده باشیم . از فست فودها دوری کنیم چون گوشت های مونده یا بازیافتی فروشگاهای پرتینی دیدم با پلاستیک بزرگ از قصابی ها یا مرغ فروشی ها خارج میکنند خب باید مشکوک باشیم مصرف نکنیم
ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
دخترمنم از شهریور مریضه تاپیک زدم براش تشنج کرده الان دارو میخوره دعا کنید براش
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ